Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epilog za kraj ljeta
Povratak na članak

Dubrovnik ne smije čuti stih o 'malim Srbima'?!

Intervencija
 – Kocsis je cenzurirao Debussyjevu pjesmu iz perioda Prvog svjetskog rata

Komentari 22

Avatar tnin
tnin
19:05 27.08.2015.

Mali i veliki srbi 1991. rekli su o Dubrovniku i Dubrovčanima za vijeke vijekova sve što su imali s puškama i topovima, tako da ih doista više nitko nikada ne želi čuti.

VL
DU
Deleted user
20:20 27.08.2015.

Pofuk? Ma dajte molim Vas.

VL
GO
goran2hr
22:54 28.08.2015.

Kada su u Zagrebu cenzurirali Matoša, nisam primjetio da Pofuk i ljevičarska družina kulturnjaka zbog toga lije suze. Također, u Večernjem su intervjuirali Matoševu cenzoricu Vesnu Kusin, a umjesto ispraznih pitanja (koja kao da je sama sebi pisala), nisu je pitali zašto je to učinila (zabranjivala Matoševe stihove). Ali sada, eto "tragedije". Izbacili su "male Srbe" iz Dubrovnika. Jao! Mali Srbi, da su do kraja srušili i zauzeli Dubrovnik, sada bi bili u pjesmi, a Pofuk bi bio zadovoljan.

VL
TV
tinki vinki
17:38 27.08.2015.

To je napravio madar za vas koji niste procitali...

VL
MA
Majur
15:39 27.08.2015.

I gdje je tu problem novinaru?'Kad tu pjesmu bude dirigirao u npr Albaniji može stavit "male albance" unutra...Znači kad jedan Frljić ismijava i sprda se sa svim hrvatskim onda je to umjetnička "nota" i sloboda tih umjetnika ili kad pupi Hrvatsku himnu izvrne ruglu onda je to sloboda izražavanja.....a ovo sad bi trebao biti skandal jer nema u pjesmi "malih Srba"?!?!Licemjeri jedni jeftini....

VL
Avatar bokolo
bokolo
17:37 28.08.2015.

Mali srbi su opasni kao i oni malo veci.

VL
BA
bakulušić
21:45 30.08.2015.

Tko to štiti gospodina Pofuka od mojih komentara a rekao sam samo to da Pofuk ne uvažava slobodu umjetnika. Pa Pofuk je Večernjakova haubica i sada netko brani haubicu od obične praćke. Nevjerojatno! Vratite komentar, ne sramotite se!

VL
3P
3prsta4slova
01:30 29.08.2015.

Hrvatska je prva uradilo ovo sto sam pre neki dan napiso za BiH. GENOCIDI NAD SRBIMA: Bosna je usla u rat samo zato sto je htela nad Srbima da napravi genocid, brisanjem Srba iz ustava, kao konstutivnog naroda. To jeo je jedina cinjenica sa kojom se sve objasnjava a sve ostalo je cisto manipulisanje i pretvaranje zrtava u nasilnike a nasilnike u zrtve. Eh, zavrsi se i taj prokleti rat i desi se to nesto u Dejtonu i eto jOpet bi oni jedno te isto. jOpet bi ono isto kao na pocetku rata, da izbrisu Srbe i iz tog Dejtona. A kad srpski drzavnik - predsednik Dodik - kaze da bi sa tim svim *ustavnim problemima* na referendum, gle cuda - on nasilnik a svi ostali zrtve! Stvarno zivimo u nekim posebnim kurvanjskim vremenima, gde se lazi predstavljaju kao istina, istina kao lazi, zrtve kao nasilnici a nasilnici kao zrtve. https://www.youtube.com/watch?v=ugI8KrLghtg

VL
DA
darmar69
00:39 29.08.2015.

Taman kad sam pomislio da ste kao narod i država dotakli dno svojim poslednjim izlivima mržnje prema svemu srpskom uključujući tu i svoje sopstvene građane koje biste radije da ih nemate nego poštujete njihova Ustavom zagarantovana prava, dokazali ste da uvek možete pasti još niže, u ambis bez dna! Prekrajanje originalne kompozicije proslavljenog kompozitora samo zato što se pominju srpska deca? Jadni ste...

VL
VU
vukelicnikola
09:57 28.08.2015.

Ако су Срби, мали и велики, криви зашто и Debussy ? Иначе глупости у рату у ком су се играли комунисти, нарочито српског порекла , приписивати Србима је исто као да су за злочине муслимана и усташа криви . Акоо се мало замислите те комуњаре јашу и данас по Загребу и Београду Хрвате и Србе, и бацају међународну прашину мржње у очи не били видели прави разлог незадовољства. Док они не заврше на вешалима, ми нећемо живети нормално.

VL
Avatar ninnna
ninnna
16:47 27.08.2015.

Neverovatno! Kao da živimo u Severnoj Koreji...

VL
BG
BG
16:22 27.08.2015.

koji ste vi nemoral od naroda a to je strahota. ako je pesma originalna kao mali srbi, da li ste vi toliko jadni da i dalje pokusavate da iskreirate vasu verziju? kao sto je Nikola Tesla, pesma Tamo Daleko, da ne nabrajam dalje. pa vi ste bre bili robovi za vreme prvog rata dok vas mi nismo oslobodili i naravno da kao takvi beskicmenjaci bez imalo obraza i voljom za slobodom niste ni zasluzili bilo kakav pohvalni spev.... strahota kakvi ste. kako vas samo nicega nije sramota?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.