Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ambijentalni teatar

Dubrovačke ljetne igre bolje su koncipirane od Avignona

dubrovačke ljetne igre
arhiv vl
03.08.2011.
u 15:31

Na okruglom stolu o budućnosti "grada teatra" Budve srbijanski redatelj Ljubiša Ristić rekao je da Dubrovačke ljetne igre imaju najbolji model ambijentalnog festivala, s kojim se ne mogu mjeriti ni Avignon niti Edinburgh.

Dubrovačke ljetne igre imaju najbolji koncept ambijentalnog festivala, rekao je na okruglom stolu o "gradu teatru" Budvi u Budvi srbijanski redatelj Ljubiša Ristić. Za to je pohvalio genijalnog Marka Foteza, koji je osmislio najbolji model, s kojim se ne mogu mjeriti ni festivali u Avignonu i Edinburghu, kao niti neki drugi festivali koje javnost i struka smatra velikima. Na okruglom stolu istaknuto je i da cijeli grad Dubrovnik stoji iza svojih Igara, da je festivalska palača na samom Stradunu u najužem središtu starog grada i da na ulazu u grad na zidinama visi festivalska zastava, što u Budvi nije slučaj.

Komentara 8

VE
velikazmija
22:47 03.08.2011.

kad ćemo nešto bez čedosa -- čedosi u otadžbinu i tamo umjetnost delajte i tadić da tuguje skup sa vama --valjda što nas nisu stirali u more -već odoše preko drine oni -- ovo je iz jedne putopisne reportaže sa korenice --srpsks tv -- početak domovinskog rata ili agresije srbske i jugo vojske -- na hrvatsku - republiku --

DO
doktorica
08:57 04.08.2011.

a tko je ono granatirao Dubrovnik?!

PI
pin
22:39 03.08.2011.

Denis Derk. Alo bijedo! Ristić! Četnik! Isuse mili što vi pišete?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije