Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepuna dvorana kina Europa
Povratak na članak

Dokumentarac Sve je bio dobar san Branka Ištvančića izazvao suze i ovacije

Potresan, intiman i dirljiv dokumentarac Sve je bio dobar san proučava događaje iz vremena početka rata u Hrvatskoj, dolazak mladog francuskog dragovoljca Jean-Michela Nicoliera u Hrvatsku, njegovu borbu, tragiku obrane grada Vukovara kao i mučeničku smrt na Ovčari

Komentari 7

CR
crodux
15:26 18.02.2016.

svaka čast strancima koji su bili došli u Hrvatsku boriti se protiv najvećeg zla tada u Europi; komunizma!

VL
MO
mobitel20
15:30 18.02.2016.

Nije prosao na natjecaju HAVC-a ?! Kod onih jugofila ? Pa tamo samo prolaze teme "tko nas bre zavadi" koje zatim prodaju blasfemicnim socijalistima po svijetu. U sto se ova drzava pretvorila, Boze moj ! Cestitke autoru i obitelji pok.Nicholasa.

VL
DU
Deleted user
15:30 18.02.2016.

Sto reci? Mogu samo pustiti suzu za nase HOS-ovce i moja dva prijatelja iz HOS-a Ivice i Damira Slava im , s nama su! Kakve su to legende, kakva je to ljubav...... a danas zabranjuju njihov pozdrav, njihov spomenik, njihoveve ideale ......... mene je sramota jer nas nema vise da obranimo cast hrvatskih ratnika.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
15:30 18.02.2016.

Ne mogu vjerovati kako novinar među brojnim uglednim gostima nije primjetio i nazočnost ostalih velikih novopečenih domoljuba odnosno bilo koga iz tzv. grupacije ''hrvatska raste'': milanovića, ostojića, stazića, pusičke, mesića, josipovića...itd..itd.. (da je bar jednog spomenilo, nego niti jednog!)

VL
CV
cvitusa17
15:48 18.02.2016.

Hvala Jeanu M., hvala njegovoj tužnoj majci, hvala svim momcima, kojima Hrvatska nije bila domovina, borili se za nju a danas im se još uvijek nezna grob. Osobno mislim da su njihova imena zaslužila biti ispisana velikim slovima u i u i o povijesti Domovinskog rata o kojem naša djeca još malo pa i neće znati gotovo ništa- na žalost. Slučajno znam još par hrabrih dečki stranaca HOS-ovaca, i drugih postrojbi čije su ih majke došle tražiti a nestali su tj.stradali kod Dubrovnika a pičivalište im je modro naše more. Beskrajno vam hvala junaci.

VL
MA
MarkoKosmicki
16:01 18.02.2016.

istina oslobadja ali mnogi ne zele istinu a oni koji nevole istinu nevole niHrvatsku ali protiv njih se moze boriti samo istinom....:-) :-) hrane se lazi sto su cinili desetljecima ali istina ih unistava...

VL
ME
medved12
16:32 18.02.2016.

Di je sad onaj dogradonačelnik Vukovara što se žali da srbi nemaju prava. Gdje su prava ovog heroja njegove kosti. A četnik Štuka što ga je ubio živi u Rumi ali stići će ga Božija pravda a ovaj milaković ima da gleda ovaj film dva dana

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.