Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECENZIJA
Povratak na članak

De Niro kao mafijaški Forrest Gump u “Ircu”

Scorsese nas je navikao na vizualne spektakle i jake likove, pogotovo nakon remek-djela kao što su “Dobri momci” i “Casino”, a to smo dobili i u “Ircu”. No ovaj put u film je uvrstio i najveća glumačka imena.

Komentari 1

SA
Samson
17:11 29.11.2019.

Dobar film ali, po meni, ni do koljena Dobrim momcima i Casinu. Zanimljiva je ta tehnika tzv. pomlađivanja. Naime, to je više efekt brisanja bora na licu pa tako De Niro i Pesci izgledaju više kao da su dobili fejslift operaciju jer ne izgledaju kao prave, mlađe verzije sebe, kao što ih možemo vidjeti u npr. gore spomenutim filmovima. Naime, volumen tijela i lica kompjuterski stručnjaci nisu mijenjali tako da glumci imaju svoju staračku fizionomiju koja je tek malo ispeglana. U najmlađoj inkarnaciji De Niro djeluje eventualno kao 60-to godišnjak što mu trome kretnje kroz film dodatno potcrtavaju. Ali opet, bolje se nije ni moglo pa je to zanimljiv eksperiment. Ne očekujte energičnost Dobrih momaka s ovom starcima :).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.