Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROFIL

Dani multimedije u Profilu

jurković
ustupio Profil Megastore
11.03.2010.
u 09:03

Od 12. do 20. ožujka u Profil multimedijalnim knjižarama održat će se 5. Dani multimedije, tradicionalno događanje Profil multimedijalnih knjižara koje okuplja ljubitelje filma, glazbe i gaminga.

Od 12. do 20. ožujka u Profil multimedijalnim knjižarama održat će se 5. Dani multimedije, tradicionalno događanje Profil multimedijalnih knjižara koje okuplja ljubitelje filma, glazbe i gaminga, a ove godine projekt podržava i Vipnet kao generalni sponzor.

Dani multimedije zamišljeni su kao spoj autorskog sajma i festivala uz naglasak na predstavljanje i promociju pojedinačnih autora i sadržaja zanimljivih široj javnosti te recentnih glazbenih, filmskih i gamerskih kretanja u Hrvatskoj. Održavat će se u svih devet Profil multimedijalnih knjižara, no nastupi, promocije i multimedijalna događanja ostat će „rezervirani“ za zagrebački Megastore te Profilove Superstoreove u Rijeci i Splitu.

Na Danima multimedije očekuje se više desetaka događanja – live nastupa, predavanja i predstavljanja multimedijalnih sadržaja, među kojima su nastupi poznatih međunarodnih i domaćih glazbenih velikana, kao što su Bambi Molesters, Darko Rundek Trio, Jelena Radan, Gustafi.

Ljubitelji filma ne smiju propustiti seriju predavanja o fenomenu filma "Avatar", liku i djelu Clinta Eastwooda te briljantnom književnom djelu Cesta Cormaca McCarthyija, uz promociju istoimenog filma koji ubrzo dolazi i u naša kina. Neizostavan dio jesu i cjelodnevni turniri u videoigrama, PES 2010, Counter Strike i Call of Duty 2, čiji će natjecatelji imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije