Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografije

Damir Borčić i njegov crno-bijeli Split

izložba, fotografije, Damir Borčić, Moj crno-bijeli Split
arhiv Fotoklub Split
01.05.2013.
u 14:17

Na svojoj prvoj samostalnoj izložbi u Galeriji fotokluba Split povodom blagdana Sv. Duje predstavit će 46 crno-bijelih fotografija splitskih uličnih motiva, koje osvaju svojomn posebnom atmosferom i pomalo nostalgičarskim ugođajem

U Galeriji Fotokluba Split, u četvrtak 2. svibnja u 20 sati, u sklopu službenog programa Sudamje 2013. otvara se izložba fotografija Damira Borčića pod nazivom Moj crno – bijeli Split.

Damir Borčić jedan je od najnagrađivanijih splitskih fotografa, i članova Fotokluba Split, posljednjih godina. Dobio je lani kao prvi Splićanin poslije dugo vremena visoko vrijednu fotografsku titulu Diplomu AFIAP (Artiste FIAP) Međunarodne federacije za umjetničku fotografiju - FIAP.

Na svojoj prvoj samostalnoj izložbi u Galeriji fotokluba Split povodom blagdana Sv. Duje predstavit će 46 crno-bijelih fotografija splitskih uličnih motiva, koje osvaju svojomn posebnom atmosferom i pomalo nostalgičarskim ugođajem. 

Izložba ostaje i otvorena do 16. svibnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije