Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sviranje u javnosti
Povratak na članak

CPG: Mi smo povoljniji! ZAMP: Ne reklamirajte se preko naših leđa!

Nekorektno je oglašavati se na ovakav način i tražimo prekid ove kampanje, stoji u pismu ZAMP-ova odvjetnika

Komentari 2

HR
hr76
17:21 11.02.2014.

Odlična ideja. Štoviše, trebala bi se napraviti i jedna baza melodija otvorenog tipa, bez ikakve naknade, pomoglo bi i ugostiteljima a i našim ušima.

VL
LM
luke.modri
21:16 11.02.2014.

jedno je kad netko kao štiti nečiji rad, pa ubire porerz i sl. Ali neka ZAMP i noviZAMP objasne kako i zašto, odnosno što naplaćuju kada traže reket od organiztora koncerta?! Najam banda ili pjevača koji svira/pjeva svoje stvari, nema nikakve, ali baš nikakve veze sa nekakvom zaštitom nečijih prava! Obični reket! Što je najgore, povezani su sa policijom, tako da vam policija brani daljnje održavanje koncerta ukoliko niste rješili ZAMP- bez obzira ima li osnove za zabranu. ZAMPORION IDE dalje- to je ista ekipa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.