Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Čitanje je in! Više od 800 naslova na sniženju do 80%

Sniženje knjiga u svibnju
Foto: Mondo
PR
Autor
PR članak
14.05.2014.
u 16:49

Ne propustite svibanjsko sniženje i besplatnu dostavu jer Mondo je pripremio neodoljive akcije za ljubitelje dobrog štiva.

Ulaganje u knjige još uvijek je najvrjednije ulaganje, a čitanje nikada ne izlazi iz mode. Kako bi vas potaknuo na čitanje, Mondo je i u svibnju pripremio odlične akcije za ljubitelje knjiga.

Mondo vam daruje i besplatnu dostavu na iznose iznad 100 kn (vrijedi samo za knjige iz navedenih akcija).

Čitanje je in

Obogatite kućnu biblioteku iz ponude koju donosi akcija Čitanje je in. Izaberite između više od 700 naslova, a cijene su snižene čak do 80%. U akciji sudjeluju neki od najvećih hrvatskih nakladnika: Egmont, Fokus, Fraktura, naša djeca, Škorpion, Leo Commerce, Despot Infinitus, Dušević&Kršovnik, OceanMore, Upi2Book, Ljevak, Znanje i Algoritam. Akcija traje do 31. svibnja.

I ovoga puta na akciji su naslovi među kojima će svatko pronaći nešto za sebe: dječje knjige i slikovnice, ljubavni romani, najljepša književnost, kriminalistički romani, poslovna literatura, turistika, priručnici i još mnogo toga.

Mjesec ljubića

Mondo je u suradnji s izdavačkom kućom Znanje pripremio popuste do 50%. Izaberite neke od najljepših ljubavnih romana koji će vas ostaviti bez daha. Iz ponude izdvajamo klasik Prohujalo s vihorom, a komplet od tri nastavka može biti vaš za samo 59 kn.  

Bratstvo crnog bodeža spisateljice J.R. Ward iznimno je popularna, neodoljiva i zavodljiva serija o vampirima, a cijena svake knjige je samo 9,90 kn.

Dopunite svoju kolekciju trilogijom Crossfire Sylvie Day, spisateljice jednog od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada. Kritika kaže da je riječ o izuzetno senzualnom i provokativnom štivo. Uvjerite se sami i naručite komplet od sva tri nastavka za 119 kn. Akcija traje do 31. svibnja.

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Želite prijaviti greške?