Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULIČNI FESTIVAL

"Cest is d best" gradske će trgove i ulice "zaraziti" pjesmom i plesom

cest
07.06.2011.
u 13:03

Na ovogodišnjem festivalu Zagrepčani će prvi put vidjeti skupinu uličnih umjetnika iz Kenije koji će se građanima predstaviti svojim akrobacijama

Međunarodni ulični festival Cest is d best, čije su se službene zastave već u utorak zavijorile na Jelačićevu placu, od srijede će zagospodariti zagrebačkim ulicama i trgovima i u svojemu 15. izdanju donijeti pregršt pjesme i plesa, atraktivnih izvedbi koje su za sve posjetitelje, kao i obično - potpuno besplatne.

Mnogi Zagrepčani, slučajni prolaznici i putnici namjernici tako će sve do 12. lipnja moći uživati u bogatom festivalskom programu na trgovima hrvatske metropole. Svojevrsni "Festival unutar festivala" ovogodišnja je novost u programu, namijenjen je najmlađim posjetiteljima, a održat će se već u srijedu u 10 sati na Zrinjevcu. Prvi performerski programi počinju u srijedu u 11 sati na Cvjetnom trgu i Jelačićevu placu. U sklopu performerskog programa prvi put dolazi i skupina uličnih umjetnika iz Kenije. Oni će se svojim akrobacijama predstaviti Zagrepčanima u srijedu 11.30 sati na Cvjetnom trgu. Prvi koncerti počinju također u srijedu, na uglu Bogovićeve i Gajeve, u 11 sati.

Cjelovit program festivala nalazi se na redizajniranoj internetskoj stranici www.cestisdbest.com, a posjetitelji će se o programu festivala moći informirati i u programskim knjižicama koje se mogu pronaći na svim festivalskim lokacijama.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije