Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Art Directors Club

Bruketa&Žinić OM u žiriju Art Directors Cluba New York

Davor Bruketa
Antonio Bronić/PIXELL
23.03.2010.
u 09:02

Nakon Mirka Ilića koji živi u SAD-u, po prvi put u 89 godina postojanja vodećeg svjetskog kreativnog udruženja, u žiriju sjedi kreativni direktor koji živi i radi u Hrvatskoj.

Ovog vikenda u New Yorku je održano žiriranje 89. nagrade Art Directors Cluba (ADC), a u žiriju je bio i predstavnik agencije Bruketa&Žinić OM, Davor Bruketa, njezin suosnivač i kreativni direktor. Bruketa je prvi iz Hrvatske pozvan u ovaj žiri, nakon Mirka Ilića koji inače živi i radi u SAD-u.

Art Directors Club je vodeća organizacija za integrirane marketinške komunikacije i prvi međunarodni kreativni kolektiv takve vrste. Osnovan je u New Yorku 1920. godine s ciljem podizanja kvalitete kreativnih vizualnih komunikacija i povezivanja profesionalaca s tog područja iz cijeloga svijeta. Članovi ADC-a najveći su stručnjaci s područja oglašavanja, dizajna i digitalnih komunikacija. Ove godine nagrade ADC-a dodjeljuju se 89. put, a dodjela će se održati krajem travnja u New Yorku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije