Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Britanska grupa Faithless u ožujku dolazi u Zagreb

Faithless
15.12.2010.
u 11:38

Faithless spadaju među najveće i najtiražnije elektronske bandove svih vremena. Njihovi klasici poput "Insomnia" i "God is a DJ" svrstavaju se među najizvođenije dance hitove u zadnjih 20-ak godina

Britanski bend Faithless dolazi u Zagreb u ožujku u sklopu velike svjetske dvoranske turneje. Svoj hvaljeni live show Faithless će tako premijerno predstaviti u Hrvatskoj, s obzirom na to da su do sada kod nas nastupili tek jednom prije gotovo sedam godina u klupskoj varijanti, u zagrebačkoj Tvornici kulture.

S objavljenih šest studijskih albuma, prodanih u ukupno više od 12 milijuna primjeraka, Faithless spadaju među najveće i najtiražnije elektronske bandove svih vremena. Njihovi klasici poput "Insomnia" i "God is a DJ" svrstavaju se među najizvođenije dance hitove u zadnjih 20-ak godina, a turneje kojima pune arene diljem svijeta smatraju se najboljim plesnim zabavama uopće. Poznati kao furiozan live band, do sada su predvodili najveće svjetske festivale, nastupajući kao headlineri nekoliko puta i na glavnoj Pyramid bini Glastonbury festivala.

Njihov posljednjih studijski album "The Dance", objavljen u svibnju ove godine, ubrzo je u Britaniji dostigao zlatnu nakladu, a s njega je skinuta i suradnja s Dido u velikom hitu "Feelin Good".

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ninac26
Ninac26
14:05 15.12.2010.

u Zgu vrhunske strane elektronike na kapaljku. Jedva cekam ovo, novi album im je stvarno dobar, \"not going home\" je, barem meni, gotovo u rangu insomnie (josh ako govorimo o AvB remixu... jao!)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije