Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znameniti hrvati
Povratak na članak

Branko Lustig, Miljenko Smoje, Dušan Vukotić i Juro Tkalčić dobit će svoje poštanske markice

U četvrtak, 19. travnja u optjecaj će ući četiri nove poštanske marke iz s motivima istaknutih imena iz hrvatske kulture Branka Lustiga, Miljenka Smoje, Dušana Vukotića i Jure Tkalčića

Komentari 2

BR
Brankko
01:22 21.04.2023.

poštanske MARKE a ne "markice". Markice su na psima, na vinima, na cigaretama, mogu biti markice za pokaz (u "predelektronsko" vrijeme). Ali na pošti -- to su uvijek bile MARKE.

VL
Avatar transdanubier
transdanubier
06:22 19.04.2023.

a zašto crveni smoje kad je stalno piskarao protiv hrvatske? ljudi će vjerojatno pljuvati po prednjoj strani prije lijepljenja!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.