Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLEDI
Povratak na članak

Bog mi je svjedok koliko mi je stalo do sreće bošnjačkog naroda i procvata njegove islamske vjere

Drugom stranom Rubikona’ M. Tuđman kuca na vrata hrvatske ustanove, čiji je član bio i njegov otac, koja daje najvišu znanstvenu i umjetničku titulu. Ako se moji kolege slože, ja ću mu, pri punoj svijesti da činim čast toj ustanovi, s nutarnje strane otvoriti vrata, da se u njoj nađe i zasluženu titulu dobije

Komentari 2

BR
brojevi
08:28 06.09.2017.

Republika Srpska konfederacijski entitet nastao na genocidu i rasnom zakonu najveća je pogreška međunarodne zajednice a napose Clyntonove adminstracije. Vojno poražena, usprkos velikoj tehničkoj nadmoći, RS dobiva zasebni status i praktički je država u državi. Hrvati koji su najzaslužniji za opstanak cjelovite BiH i opstanak Bošnjaka za nagradu postaju građani drugog reda zahvaljujući nezahvalnoj Bošnjačkoj većini i međunarodnim upraviteljima koji dozvoljavaju supremaciju Bošnjaka nad Hrvatima. RS je samo trojanski konj srpske agresivne vanjske politike i kao takva neuralgična točka i uzrok nestabilnosti i budućih sukoba u Europi. Jedino rješenje za opstanak BiH je redefiniranje Daytonskog sporazuma.

VL
Avatar debela koli
debela koli
08:22 06.09.2017.

Jeste, koliko i tvom ocu za Srbe. Svi ste vi isti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.