Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznimni život filmske dive
Povratak na članak

Beskompromisna autobiografija Mire Furlan u izdanju Frakture

Nakladnik Fraktura objavljuje autobiografiju filmske i kazališne dive Mire Furlan "Voli me više od svega na svijetu", dovršene pred njenu preranu smrt u siječnju 2021., u kojoj čitatelja bez zadrške uvodi u vlastiti svijet, u svoje intimne drame, razmišljanja i karijeru.

Komentari 3

MI
milanjmales
15:48 03.12.2021.

Recenziju će napraviti poznati Rene Bakalović novinar HRT-a, nešto slično Gebelsu. Isti se je osokolio na Miru devedesetih s nepismenim jastrebovima i time dobio prostor na HTV-e od kud nam šalje spotoće i uratke o vinu i papii.

VL
BO
bolnaistina
13:43 03.12.2021.

Još se sjećam Pulskog autokampa, dagnji, crnog vina i Mire F.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.