Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jarbolii u Zagrebu

Beogradski Jarboli izvrsno se uklopili u Tvornicu

jarboli u tvornici
žarko bašić/pixell
29.01.2012.
u 12:55

U zagrebačkoj Tvornici kulture muzicirali su beogradski Jarboli. Izvrsno su se uklopili u klupski ugođaj tog osvježenog zagrebačkog koncertnog prostora.

U malom pogonu zagrebačke Tvornice u subotu su navečer nastupili Jarboli, beogradski indie rock sastav koji je od sredine 1990-ih izgradio jak status na tamošnjoj glazbenoj sceni.

Iako iza sebe imaju već osam albuma, Zagrepčanima su Jarboli nešto manje poznati, pa je svirka u subotu bila sjajna prilika za dobrodošlo nadoknađivanje gradiva. Beogradski gosti lijepo su se uklopili u opuštenu klupsku atmosferu zagrebačke Tvornice, u kojoj odnedavna pušu neki novi, svježiji vjetrovi. Svirka je trajala puna dva sata, a već nakon prvih nekoliko pjesama uz zvuke angažiranih Jarbola njihala se cijela dvorana. Tko je propustio njihov zagrebački koncert, njihove albume “Buđenje proleća” i “Zabava” može besplatno skinuti s web stranice www.exitmusic.rs!

Komentara 5

OB
-obrisani-
13:18 29.01.2012.

- Kome ovo treba ?

ĆA
ćaćaća
14:02 29.01.2012.

priča se da će im auti ostati na popravku u zg a oni se vratiti busom u bg..

ME
melanija
20:32 29.01.2012.

i ja se pitam? kome to treba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije