Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor
Povratak na članak

Ana Karić i Radko Polič: Naš film će vam vratiti vjeru u ljubav

Dvoje velikih glumaca zajedno su trijumfirali u filmu Noćni brodovi redatelja Igora Mirkovića

Komentari 7

Avatar patkovic
patkovic
21:35 10.03.2012.

al su našećerili,moraš se razočarat

VL
MI
miso
08:20 11.03.2012.

Zanimljivo je što se Ana Karić (u životu) nije baš ništa promjenila od kad sam ju ugledao prije (koliko?), valjda prije pedesetak godina. Ona kao da je Žena za sva vremena. Čestitam. Pogledat ćemo film.

VL
MI
miso
08:22 11.03.2012.

P.s. Zaboravio sam dodati...Pogledat ćemo film čim supruga i ja skupimo nešto novca.

VL
WA
WalterL
12:27 11.03.2012.

Sto u Hrvatskoj nema muskih glumaca kao ni menadera pa ih eto moramo iz srbije uvoziti. Mozes misliti sto bi srbijanac dao prije ulogu Hrvatu ako je iti jedan srbijanski glumac na dispoziciji. U Hrvatskoj imamo yugonostalgicare koji nikako ne zele shvatiti da im je ta zlocinacka tvorevina propala.

VL
WA
WalterL
12:29 11.03.2012.

11.03.2012. u 08:20h miso je napisao/la: Zanimljivo je što se Ana Karić (u životu) nije baš ništa promjenila ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kad bi makla ove naocale koje joj zaklanjaju citavo lice onda bi vidio da tu bas nema puno zanimljivosti.

VL
RA
rasplinjač
08:32 12.03.2012.

Zanimljiva je ova Ana Karić...dobro se drži, uščuvana, nikakvih afera ni pisanja o njoj.....primjer zrele sexi i poželjne sredovječne žene... ali nikako mi ne ide pod kapu ovaj slovensko-srpski glumac, nemogu čuti njegov glas ni njegov kvazi izgovor.......

VL
TS
Treći Svjetski Rat
19:02 12.03.2012.

Poanta ovdje nije u glumcima nego u filmu. Sad se oni tamo nešto valjaju i to je kao jako dirljivo.... Za mene bi jedan dobar film bio recimo kad netko dođe kod privatnog zubara jer u selendrici u kojoj živi samo mesari popravljaju zube a onda se prikaže koliko to košta tako da čovjek unaprijed zna a ne da ga na kraju oderu! Ili da vadi papire za kuću, pa da vidimo kakva su to bića zvani geodete sa istim sistemom naplate kao i zubari... Ne moram spominjati (valjda) sudstvo, visoko školstvo, poreznu upravu, razne poslodavce koji ne isplaćuju plaće i ne daju da čovjek ide u wc nego mora nositi PELENU u svojim kasnim dvedesetima.... itd. itd. itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.