Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previše eksplicitno?

Američki cenzori koče distribuciju novog dokumentarca o holokaustu

'unfinished_nnn_kul_060810'
''
06.08.2010.
u 14:45

"A Film Unfinished" dobiva samo hvalospjeve publike i kritičara, a baziran je na nedavno otkrivenim snimkama iz varšavskog geta.

Od premijere na Sundanceu, gdje je odmah i nagrađen, dokumentarac "A Film Unfinished" dobiva samo hvalospjeve publike i kritičara.

Baziran je na razlaganju nedavno otkrivenih nacističkih propagandnih filmova koji su snimljeni u Varšavskom getu te baca novo svjetlo na užase holokausta.

Sada kad je film spreman za kinodistribuciju, američki cenzori prišili su mu oznaku "R", zabranjeno za mlađe od 17.

Čini se da je povijest previše eksplicitna za tamošnje tinejdžere, kojima se 2. svjetski rat češće prikazuje kroz "akciće" Toma Cruisea.

Komentara 16

SB
sbb
21:02 06.08.2010.

\"Kocenje distribucije\" je najefektivniji marketing stos filmskih kuca (jos je i besplatan).

CR
CrniRoko
15:46 06.08.2010.

Amerikanci su i inače izuzetno glup narod, isto takva im je i vlast ali je svjesna da manipulacijom vlastitog naroda može raditi drugdje u svijetu kojekakva sranja (Koreja, Vjetnam, Afganistan, Irak... i gdje sve još) S druge strane nama evropljanimaa (i ostalom svijetu) palamude o demokraciji koju oni \"zastupaju / donose i provode \" gdje god im to zatreba. To su primitivan narod koji najprije puca, ubija i onda se pospe pepelom... kad je već kasno i ljudi su mrtvi. Hebeš amerikance. A bogme ni rusi nisu bolji.

OB
-obrisani-
20:38 06.08.2010.

bože sačuvaj koji glupi članak jako loše ja da sam urednik udjelio bi vam otkaz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije