Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hauser i šulić
Povratak na članak

2Cellos: Globalne zvijezde raspametile Zagreb

Stjepan Hauser i Luka Šulić žestokim ritmovima stvarali euforiju, a nježnim melodijama gasili požar.

Komentari 11

MA
Majur
19:03 22.12.2011.

Bravo decki,u doba karleusa,ceca,severinine stikle i paprika afrika pravo osvjezenje i to u cijelome svijetu......al se negdje bombasticne domace zvijezde grizu zbog njih.....

VL
DK
dkatica2
19:39 22.12.2011.

Boris Buzančić ------------------- prvi gradonačelnik Zagreba u demokratskoj Hrvatskoj održao je prvi govor Zagrebčanima ovim riječima , Od sada će se u Zagrebu svirati samo Na lijepom plavom Dunavu,amen!

VL
SI
signum88
20:10 22.12.2011.

Ovi novinari nas hoće uvjeriti u nešto novo i fenomenalno i svjetsko otkriće...mislim dečki su OK...ali postoji nešto još od 1993. godine što se zove APOCALYPTICA i gdje četvorica Finaca sviraju obrade na čelima...a tko posluša vidjet će frapantnu sličnost...

VL
AR
ana.rimbaud
20:55 22.12.2011.

Jao, dosta mi je više da svaki put kad otvorim članak o 2Cellos netko spominje Apocalypticu. Apocalyptica obrađuje metal pjesme, a 2Cellos su više mainstream. Nitko ih ni ne pokušava usporediti. A ako se već ide tragom te argumentacije, koliko ja znam, Rasputina su bili prije Apocalyptice. Doduše, ta argumentacija ne govori o kvaliteti bilo kojeg od spomenutih bandova, a 2Cellos JESU kvalitetan band.

VL
Avatar Bjeda
Bjeda
23:47 22.12.2011.

Uskoro ocekujem nesto sasvim \"novo\"....Pink Floyd , AC/DC itd...u obradi gajdi , tamburice , frule i gusala...

VL
MA
mare0801
07:48 23.12.2011.

iako mi osobno malo ide na k...,ova silna medijska promocija,apsolutno je pozitivno da je netko smijenio Severinu i Rozgušu,na tronu medijske zvijezde,i to kvalitetni muzičari koji promoviraju klasiku i rock,koje i jesu vrlo srodni,pa i imaju dijelom istu publiku.Moje je duboko uvjerenje je da pismen čovjek,pri tome mislim na osobu koja osim što se zna potpisati,tu i tamo nešto i pročita,ne može slušati narodnjake,jer duhovna razina mu odbacuje nešto tako trivijalno.Ako to na taj način gledam ,onda jadni li smo s kim živimo,jer većina ovoj zemlji ne zadovoljava ovaj kriterij.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
09:23 23.12.2011.

Ma dečki su ok. Iskoristili su svoju priliku, i možemo im samo čestitati. Meni osobno je bilo dosta poslušati dvije izvedbe. Dosta. Jedna dobronamjerna primjedba: dečki, dajte prestanite praviti glupave grimase i mlatiti glavama ko dva kretena. Nemate pojma kolikoo je to iritantno. To može proći 5 minuta, ali cijeli koncert... ooo buraz... Osim ako stvarno ne želite biti Glup i Gluplji s dva čela.

VL
AR
ana.rimbaud
10:47 23.12.2011.

Rade grimase jer se užive u glazbu. To uopće nije namjerno. Bila sam na koncertu dovoljno blizu da vidim da se Luka rasplakao kad je svirao Rahmanjinova.

VL
AR
ana.rimbaud
11:32 23.12.2011.

I samo usput, Večernji, hvala što ste napokon angažirali suvislog glazbenog kritičara! Mogli biste tako i ubuduće, a da članci tipa tko je sve bio na čijem koncertu konačno postanu prošlost jer su potpuno besmisleni i beskorisni.

VL
KA
karambita
23:41 23.12.2011.

Nathanal.opet, tako glup komentar odavno nisam procitao....ti sa instrumentom imas veze kao Fata s svemirskom raketom....meni nije jasno zasto netko tko nema pojma o nijednom ionstrumentu pise i kritizira nekog tko je genijalac na svom instrumentu....pa pogledaj malo rock koncerte kako gitaristi masu glavama,i sl....pa covjece kad sviras jedan instrument, onda ga sviras citavim tijelom, i samo je pitanje kako necije tijelo djeluje na zvuk koji proizvodi pojedini instrument...ali, to mogu shvatiti oni koji sviraju.a ostali kao ti da bleje ko ovce

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
08:18 24.12.2011.

karambita - dijete drago smiri hormone. Ti sebi uzimaš za pravo vrijeđati i procjenjivati nekoga koga uopće ne poznaš!? Što ti znaš o mom muzičkom obrazovanju i sposobnosti sviranja instrumenata? Iz ovog tvog komentara mogu zaključiti samo da tebi nedostaje kućnog odgoja, a inteligenciju si sam/a pokazala tako da ne moram duljiti. Moj komentar je moje mišljenje. Mislim da čak nisam bio ni uvredljiv. Izrekao sam svoj DOJAM, ako možeš shvatiti. Čudi me da me nisi proglasila i sinom lažnog branitelja i hercegovcem i lopovom.... što takvi kao ti redovito čine onima koji imaju svoje mišljenje drugačije od njihovog. A da bleji kao ovca možeš reći samo svojoj materi doma!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.