Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.09.2013. u 14:00

Zločestiji će reći da imaju dojam da se radnja događa puno istočnije od Durovnika, u najmanju ruku u Trebinju...

Počela je nova sezona Lige Prvaka. Nažalost, ukoliko niste iz novčanika isukali vise od osamdeset i kusur kuna koliko svaki mjesec plaćamo HRT-u za pretplatu, za taj ste podatak ostali uskraćeni.

Kao recimo moja prijateljica, koju baš briga za Bayernove bravure, ne, ona je naumila i to ozbiljno debatirati o govoru kojim se koriste u Zori Dubrovačkoj pa mi cekeće na slušalicu dok se ja divim trećem golu Bavaraca.

Činjenica je, međutim, da u seriji, najavljivanoj u startu kao uspješnici bez da je itko vidio i kadar, glumci govare u najmanju ruku čudnim jezikom. Patvorenim usudila bih se reći.

Zločestiji će reći da imaju dojam da se radnja događa puno istočnije od Durovnika, u najmanju ruku u Trebinju...

Dok čekam da mi listić koji smo ponosno odigrali ulažući u njega zadnju kunu, prebacujem nervozno programe...

HTV 2, lišen sportskog utorka publiku privlači sjajnom Igrom prijestolja, Doduše prvom sezonom. Svi mi fanovi zažmirili smo na harač i platili još tih 80 kuna kako bismo seriju pratili u realnom vremenu. Dakle, na HBO-u smo ponosno odgledali već tri sezone...

Večer se nastavlja sjajnom Domovinom i još sjajnijom Kalifornikacijom. Ako ste spremni ostati budni do sitnih sati dobar provod vam je zagarantiran. Ako ste do 22 sata u nesvijesti osuđeni ste nažalost na borbu tursko/hrvatskih sapunica od kojih mene osobno, boli glava.

PLUS
Serija Domovina, koja vani ima kultni status s pravom je na HTV-u. Šteta da ne starta mrvicu ranije, prije nego se i najuporniji onesvijeste

MINUS
Novo ruho kultne emisije Dobro Jutro Hrvatska gledatelje je diglo na noge. Sanja Doležal koja nabada na taletu previše je i najvjernijim fanovima emisije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?