Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.07.2011. u 12:00

Nakon što je biskup Sudcu zabranio vođenje seminara, propao mu je i biznis s tvrtkom Joshua d.o.o. koja je 2010. zabilježila minus od 435 tisuća kuna.

Zlatko Sudac, katolički karizmatik, zapao je u nemale financijske teškoće, javlja Jutarnji. Nakon što mu je biskup zabranio vođenje seminara, propao mu je i biznis s tvrtkom Joshua d.o.o. koja je 2010. zabilježila minus od 435 tisuća kuna. Karizmatik s ograničenom odgovornošću ipak ne sjedi prekriženih ruku, već se sada bavi duhovnim dizajnom interijera, pa se pohvalio kako je uredio jedan zagrebački restoran, hotel, nekoliko vila i frizerski salon. Trebate dizajnera? Nazovite “Halo, Zlatko”.

Milan Bandić skreće pažnju na agresiju iz 2001. godine

Milan Bandić zahvalio je Goranu Ivaniševiću što je “pobjedom na Wimbledonu skrenuo pažnju međunarodne javnosti na agresiju u našoj zemlji“. Kako nam je samo promakla ta agresija iz 2001.?

Vožnja taksijem skuplja od noćenja 
u hotelu

Damir Bajs, ministar turizma, mogao bi u turističku ponudu uvrstiti i vožnju hrvatskim taksijima, ali samo za goste željne avanture. Sjednete li u taksi, ne znate hoće li taksista napasti netko iz protivničke taksi udruge ili će vaš vozač napasti vaš novčanik. Nakon što je u Zadru taksist vožnju od aerodroma do hotela gostu iz Engleske naplatio 600 kuna, nesretnik može samo žaliti što nije naručio rent-a-car za nekoliko dana.

Predsjednik koji 
voli prisluškivati predsjednike

Stjepan Mesić, bivši predsjednik SFRJ i Hrvatske, pohvalio se u razgovoru za beogradske Novosti kako je nakon odlaska s dužnosti u Beogradu ostavio špijuna u tamošnjem Predsjedništvu koji je mogao ulaziti u njegovu bivšu kancelariju. Iz te je prostorije, hvali se Mesić dvadeset godina nakon tih događaja, mogao snimati sjednice krnjeg Predsjedništva i razgovore potom prenositi preko Mađarske u Zagreb. Hoćemo li čekati još dvadesetak godina da nam bivši predsjednik prizna u nekom budućem razgovoru kako je i na Pantovčaku ostavio špijuna koji vrijedno snima razgovore dr. Ive Josipovića pa ih potom dostavlja u Grškovićevu?

Komentara 12

DU
Deleted user
14:06 12.07.2011.

Dobro je za nas (a loše za Sudca) što su gubitci uglavnom njegova lova, a ne državna potraživanja! Jer, da je utajio državi lovu, koji milijunčić kuna, možda bi morao, kao, primjerice, Z.V.M. završiti u savjetničkom uredu hrvatskog predsjednika, ilii bi ga država, kao Viva Ludež ekipu, sanirala i transformirala, tranzicirala u druge medije!

SI
sinaj
15:15 12.07.2011.

Ma čim javlja Jutarnji, ja sve vjerujem ;)

PU
purgeraj-U-zgu :)
13:28 12.07.2011.

Mesić imao svog špijuna u predsjedništvu Jugoslavije????? hahahaha Pa svima je dobro poznato koga je upravo šef KOSa Vasiljević odao kao svoga špijuna u predsjedništvu SFRJ u nedavnom intervjuu. Šef KOSa tvrdi da je upravo Stipan Mesić bio njegov čovjekk u predsjedništvu SFRJ. S obzirom koliko je stranaka i partija Mesić promijenio u svom političkom životu NIŠTA ČUDNO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?