Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.02.2013. u 14:00

Nije gradonačelnik razmišljao da će “sirotinji”, koja je dobila 900 stanova, najam garažnog mjesta od 615 kuna mjesečno biti malo preskup

Da je izgradnja stanova u naselju Sopnica Jelkovec promašena investicija poznata je stvar. Privatni je to megaprojekt gradonačelnika Milana Bandića u koji je utukao milijune kuna, a sve kako bi, kako i sam to voli kazati, “pomogao sirotinji” i riješio njihovo stambeno pitanje. No nije gradonačelnik razmišljao da će “sirotinji”, koja je dobila 900 stanova, najam garažnog mjesta od 615 kuna mjesečno biti malo preskup. Od ukupno 627 mjesta, tek njih tri se koristi.

Naravno, nije gradonačelnik direktno kriv za pozamašnu cijenu koja je stanarima u socijalnim stanovima viša od mjesečne stanarine i do pet puta. Kriv je Zagrebački holding. Ipak, za niže cijene još ima nade. Kao i uvijek u predizborno vrijeme, na inicijativu gradonačelnika od Holdinga se traži racionalnija naplata parkiranja. Možda i garaže u Sopnici Jelkovec i pojeftine. Pa kampanja je tek počela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?