Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SWEET HOME CHICAGO

Johnny Depp – najbolji gost čikaškog restorana

24.06.2009.
u 14:27

Konobar u slavnome čikaškom steakhouseu Gibsons Mohammed A. Sekhani najviše se obraduje kad mu na vrata restorana uđe Johnny Depp. Poznati je glumac u tome legendarnom lokalu često jeo dok je snimao film "Državni neprijatelji", a svojemu omiljenom konobaru obećao je da će svratiti i nakon premijere filma.

Depp je i ranije izjavljivao da je snimajući "Državne neprijetelje" jako zavolio Chicago zbog njegove arhitekture, atmosfere i poviejsti, a naročito zbog legendarnog razdoblja kad su zloglasni gangsteri harali Chicagom. Pored uloge Johna Dillingera, Depp za takvu ljubav ima razloga i u "obiteljskoj anamnezi" – glumac je priznao da je u davno doba prohibicije i njegov djed bio bootlegger, krijumčar ilegalnog alkohola.

U svakom slučaju, Depp je, kao što je i obećao, nakon premijere navratio u Gibsons, a sa sobom je poveo i redatelja Michaela Manna i kolegicu Marillon Cotillard.

Sekhani kaže da je Depp s gostima došao oko pola sata prije ponoći:
- Posluživao sam mnoge zvijezde, poput Seana Conneryja i Roberta de Nira, ali Depp mi je najdraži. Naručili su koktele od škampa za predjelo dok su čekali da se pripremi Deppovo omiljeno jelo Clams Casino (školjke zapečene s češnjakom, paprom i sirom) i nekoliko boca talijanskog vina od 500 dolara po boci. Depp je vrlo miran tip i vrlo je šarmantan. Kad ga poslužujete, on ne voli da ga previše dvorite, nije nimalo zahtjevan.

Deppovo društvo otišlo je oko pola tri, a u konobarovu džepu ostalo je čak 4000 dolara napojnice:

- Zato što je i prije jeo kod nas, on mene oslovljava s "Mo", a ja znam točno kako on želi da ga se posluži. On je možda jedan od najslavnijih glumaca na svijetu, ali je vrlo skroman i zbilja je cool frajer. Naravno, bio sam jako obradovan tolikom napojnicom, ali to nije prvi put; on je bio iznimno velikodušan svaki put kad je došao jesti kod nas u Gibsons.

Želite prijaviti greške?