Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.09.2011. u 12:00

Osim što voli pipkati curice, fra Ante Madunić voli i tipkati.

Fra Ante Madunić, župnik u Prološcu, toliko se voli seksati s maloljetnicama da ga čak niti strah od Božje kazne nije uspio sputati u putenim užicima. Osim što voli pipkati curice, fra Ante voli i tipkati. Tako je u samo sedam mjeseci, piše Jutarnji, maloljetnicama poslao čak 22 tisuće SMS-ova i nešto MMS poruka sa svojim ukručenim udom. Ispada da je dnevno u prosjeku poslao 105 poruka, a ako je na svaku potrošio tri minute ispada da je samo na tipkanje trošio pet sati dnevno. Misa, tipkanje, krštenje, pipkanje... bila je Antina dnevna rutina.

Leti, leti, leti - ministar!

Šišljagić tvrdi da je ministar Čobanković prenapuhan

Vladimir Šišljagić reagirao je na izjavu ministra Čobankovića da je 400 milijuna štete od suše prenapuhana procjena. Kaže, prenapuhan je ministar. Čobi da je prenapuhan? Ma dajte, molim vas.

Sve za Jelenu

Nakon Rozgina koncerta odradio i plivački maraton

Luka P. (21) iz Poljane na Pagu bio je s društvom na koncertu Jelene Rozge na otoku Viru. Nakon što je Rozga otpjevušila svoje, Luki se nije dalo čekati prijevoz pa je kući odlučio poći prečacem. Skočio je u more i nakon par sati plivačkog maratona ukazao se na obali gdje ga je dočekao policajac. Alkotest je na opće čuđenje pokazao - nulu. Luka je rekao i da nije ni previše umoran. Još samo da je otpjevao koji Rozgin hit. “Bižuteriju”, ili još bolje “Ja dobro znam što mi je”.

Nadan živi vječno; Vidošević lovi rekord i svoj peti mandat na čelu HGK

Nadan Vidošević ovih dana piše povijest. Osvoji li, naime, u ponedjeljak i peti mandat na čelu HGK-a, postat će najdugovječniji dužnosnik na nekoj od najvažnijih funkcija u nas. Na čelo Komore došao još 1995., a novi mandat bi mu trajao do konca 2015. godine. Tako bi iza sebe ostavio i Ćiru Blaževića i pokojnog Franju Tuđmana i Milana Bandića, a ako tako nastavi (jer nije Nadan ni blizu mirovini) mogao bi sustići i Tita. Vidošević bi lako mogao biti reizabran jer zasad nema protukandidata, piše Poslovni dnevnik u tekstu pod naslovom: Je li moguće da će peti put osvojiti titulu šefa HGK? Naravno, jer Nadan živi vječno.

Komentara 7

OB
-obrisani-
14:14 01.09.2011.

. ..hi hi hi hi hi ..... . ..Između misa i krštenja fra Ante zavodio curice....:-))...ooops.. .

DR
drug
16:02 01.09.2011.

Fra ili bolje Don Zuan Anto

DR
drug
16:07 01.09.2011.

Ko bi reko da od onakvih pitomih ljudi u komunizmu u sta se pretvorise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?