Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevačica i njen suprug Kruno Ladišić odveli su svojega prvog sina kući

Ivana Banfić: Maleni Jan i ja se odlično osjećamo

17.06.2009.
u 19:07

Pjevačica Ivana Banfić jučer je napustila rodilište u Petrovoj bolnici i sa suprugom Krunom Ladišićem svoga prvorođenog sina Jana odvela u njihov zajednički dom u Velikoj Gorici.

U poruci koju je poslala iz rodilišta, 38-godišnja Ivana napisala nam je da su ona i dijete dobro i da se odlično oporavljaju od porođaja i vesele odlasku kući.

Dječaka Jana teškog 3250 grama i dugačkog 51 centimetar Ivana je donijela na svijet prošli tjedan carskim rezom, pa 34-godišnji tata Kruno nažalost nije mogao prisustvovati porođaju. No to razočaranje Jan mu je već nadoknadio samim time što je zdrav, a ponosne roditelje sad čekaju slatke brige.

Ivana je posljednjih mjeseci čuvala trudnoću, no ambiciozna poslovna žena ni tada nije u potpunosti mirovala. “Razgovaram s nekim autorima, no prerano je još o tome govoriti; nikad se ne zna – možda snimim i album dječjih pjesama”, govorila je tad razdragana Ivana. Pa tko zna, možda je njezin sinčić doista inspirira da se glazbom okrene prema najmanjoj publici.


MIRNA MARAS RODILA ZDRAVOG SINA NIKU

– Dobio sam sina i zvat će se Niko – uzbuđeno nam je rekao jučer Mario Valentić, čija je supruga, voditeljica Mirna Maras, u ponedjeljak popodne carskim rezom u zagrebačkoj bolnici Merkur rodila dječaka. Zbog zahvata Mario nije mogao biti cijelo vrijeme uz suprugu.
– Trebala je roditi normalnim putem, no nije bila dovoljno otvorena pa su liječnici odlučili ne riskirati i obaviti porođaj tako - objasnio je Mario koji od uzbuđenja nije uspio ni pitati koliko mu je sin dugačak i težak.
– Na Apgar testu Niko je dobio ocjenu deset, ma presladak je! Mirna se osjeća super, što je najvažnije. Svi smo presretni – i bake i djedovi, a ja pogotovo – rekao je glumac i dodao da će sinovo rođenje slaviti cijeli život. Supružnici Valentić odlučili su pupkovinu malog Nike spremiti u banku matičnih stanica. (ic)

Želite prijaviti greške?