Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOSTRUKA DOBIT

Iskoristite pivo za uređenje svog doma

02.01.2009.
u 21:32

Većina ljudi nakon što ispije i posljednju kap dragocjene tekućine, pivske limenke reciklira, a oni manje osviješteni bacaju ih gdje stignu. Ali ne i John Bird. Bird, naime, konzervama piva ukrašava svoj dom.

Sve je počelo na nagovor prijatelja prije četiri godine kada je iz zafrkancije počeo limenkama dekorirati sobu, no s vremenom je stvar prerasla u kolekcionarsku opsesiju.

- Ovo je sve u čast Budweisera – objasnio je Bird poznat i kao Birdweiser.

Ovaj neobični Amerikanac počast pivu odaje u svakoj prostoriji svoga doma. Do sada je iskoristio 15.569 praznih pivskih limenki. Od njih je napravio noćni ormarić, stol za računalo, čak je i poravnao zidove.

Naravno, nije sve konzerve sam ispio, prijatelji su vrlo rado priskočili u pomoć. No pri tome moraju slijediti neka kućna pravila.

- Limenka Budweisera ne smije se zgnječiti niti se iz nje smije proliti pivo – stog je Bird. Ako vam se to dogodi, morate napustiti njegovu kuću, jer John smatra da je to zlostavljanje piva.

Nakon što isprazne limenku prijatelji i gosti moraju je ostaviti na šanku nakon čega je Birdweiser čisti kako mu kuća ne bi smrdjela kao prčvarna.

- Došao sam do točke kada mi nedostaje mjesta. Ponekad samo sjedim i promatram koliko suludo izgleda ovo mjesto – smije se Bird i dodaje kako će s kolekcionarstvom i dizajnom prestati vjerojatno tek kad ga stave u grob.

(mbb/myfox)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?