Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.12.2013. u 14:00

Ni 50, po meni u vjetar bačenih, milijuna kuna, nije dovoljno da se prestane raspravljati o referendumu i njegovim posljedicama. Zaboga, imamo mi u zemlji puno većih problema.

Kako li smo naivni bili svi mi koji smo mislili da će 50 potrošenih milijuna kuna biti dovoljno da nesretni referendum nestane iz naših života. Sudeći po dnevnicima nacionalnih tv kuća - borba se nastavlja, i to, da se poslužim navijačkim rječnikom, do posljednjeg čovjeka. Banalno i žalosno da se u zemlji, u kojoj je danas standard kopanje po kontejnerima, najgorljivije borimo za definiciju braka i srodnih mu prava, kako na javnoj, tako i na inim televizijama.

No, žalosnije od toga je, ako ste zaglavili pred TV-om, gledati kako se skupe televizijske minute troše na banalne nazovi kvizove stoga je pravo osvježenje HTV-ova Potjera s Tarikom Filipovićem u voditeljskoj ulozi. Kviz je dinamičan, zanimljiv, poučan...Jedina zamjerka su možda pitanja jer sam sigurna da  prosječnom gledatelju spadaju u kategoriju "nikad čuli." Ipak tu je i lovac - legendarni Mirko Miočić koji kvizu dodatno podiže rejting. I, na sreću natjecatelja, pokazuje da nije nedodirljiv.

To se, pak, ne može reći za Zdravka Mamića kojeg se, nakon odgledanih današnjih informativnih priloga, zaključujem sudovi boje. Ili se pravda drugačije kroji kad on, nakon silnih odgoda, konačno ušeće u sudnicu. I dok on vješto pliva u granicama dopuštenog, Bob Dylan jedva drži glavu iznad vode. Naime, francuski sud spreman mu je odrapiti kaznu jer je uvrijedio Hrvate. Eto nam još jednog primjera, kako su poentirali na Novoj TV, koji nam samo pokazuje gdje smo na europskoj karti. Jer mi smo, kako u definiciji braka, tako i po pitanju pravde, duboko ukorijenjeni na - Balkanu!

Plus

Emisija Veto pod kormilom Sanjina Španovića ugostila je Patra Skansija koji, eto, ne zna što bi sa zakonima, vaučerima, navijačima...

Minus

Ekipa koja radi vremensku prognozu zahtjeva dva kriterija - stručnost i dobar izgled, ali netko bi ih trebao upozoriti i na dikciju

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar brk2101
brk2101
18:33 04.12.2013.

Posao da komentiraš TV program za novac. Idealan posao.

AS
asi2013
09:32 05.12.2013.

Nema dana da Srpski mediji ne uvrijede Hrvate, to mu kod nas dođe kao normala. Ali Jovanović je nedodirljiv, Čim on nešto napravi i neko ga prozove, broje mu krvna zrnca! Nama u Srbiji raspravljaju o narodu i Državi, koji bi od Boga i ljudi, trebali biti prokleti. Sa U ili svastikom na glavi. Bob Dulan je svjetski poznat, i njegova doskočica je obišla svijet, i eto, netko ga tužio. Po meni u Hrvatskoj postoje novinari, ne malen broj, ili novine, koje bi trebalo suditi, a sada se sudi Hrvate, prije nego takve izrode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?