Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.08.2011. u 12:00

“Ovdje su uvijek dolazili oni s lijeve i oni s desne strane, no agnostika nikad nije bilo”, rekao je Friščić, jasno aludirajući na predsjednika Ivu Josipovića

Josip Friščić, potpredsjednik Hrvatskog sabora, govoreći na svečanoj sjednici u povodu proslave dana općine Koprivnički Bregi, gdje je na vlasti njegov HSS, imao je potrebu posebno pozdraviti one koji u tom mjestu nikad nisu bili. “Ovdje su uvijek dolazili oni s lijeve i oni s desne strane, no agnostika nikad nije bilo”, rekao je Friščić, jasno aludirajući na predsjednika Ivu Josipovića. Zašto Friščić misli da su i vjernici i nevjernici bolji gosti od agnostika, ostat će vječna tajna njegove politike.

Tajna ugriza

Psima ne treba bacati balone u švicarcima

Željko Rohatinski, guverner HNB-a, bio je nekoliko dana u bolnici jer ga je ugrizao njegov pas. Razlog ugriza nije poznat, ali možda je ljubimcu umjesto loptice počeo bacati balon u švicarskim francima.

Kakva pohlepa

Supruga čelnika SDP-a potkradala vatrogasce

Dino Kozlevac, saborski zastupnik SDP-a i šef istarskog ogranka te stranke, požalio se novinarima da “nije imao saznanja što mu radi supruga”. Ne bi to bilo zanimljivo da njegovu suprugu Robertu Grando Kozlevac nije prijavila policija jer je kao računovotkinja opelješila račun umaških vatrogasaca i tako podmirivala troškove na svojoj, ali i suprugovoj kreditnoj kartici. “To je osobna tragedija”, kaže Kozlevac. Nije, to je krađa.

Treba delat

Sve nezaposlene treba zaposliti u Bandićevu uredu

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, odlučio se obračunati s rastućom nezaposlenošću na najjednostavniji mogući način. Zaposlit će u Gradu Zagrebu 92 osobe, a traže se razni referenti, savjetnici za medije, voditelji kabineta, urednici internetskih stranica i glasnogovornici. Dobar dio te vojske parkirat će u svoj ured, gdje namjerava zaposliti njih 25. Oporba pretpostavlja da svi ti ljudi Bandiću trebaju kao predizborni servis. A možda i kao ogledni primjer kako bi Bandić rješavao gospodarsku krizu ako pobijedi na izborima. Sve bi nezaposlene zaposlio kao savjetnike i glasnogovornike. Da glasno govore: Treba delat.

Komentara 9

OG
Oger
12:33 18.08.2011.

Zar je hrvatski narod zaista tako primitivan da ima tako zadrte politicare kao sto je Friscic? Mislim da Radic pocne rotirati u grobu kad Friscic progovori.

SO
Somelier
13:12 18.08.2011.

Bravo Friščić Agnostik znači: Niti vrit niti mimo

FR
franc
16:15 18.08.2011.

\"Supruga čelnika SDP-a potkradala vatrogasce\" -------------------------------------- A suprug nije ništ znal. To je normalno. Muževi uvijek zadnji saznaju da imaju rogove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?