Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.07.2013. u 14:00

U središnjoj informativnoj emisiji HTV-a doznajemo da ministri imaju puno posla zato što ga imaju

Dnevnik iz snova svakog premijera emitiran je sinoć na javnoj televiziji. Evo što je sve stalo u prvih trinaest minuta. Ministar prvi, Slavko Linić. Zvijezda dana koja se obračunava sa svetom kravom (inzistira na jednini) jer \"vrijeđa svih, ponižava svih i optužuje svih\". Ministar drugi, Siniša Hajdaš Dončić. Iz izvještaja koji se zove \"Mi gradimo prugu, pruga gradi nas\" doznajemo da je isti skočio do Siska i to je uglavnom sve. Čovjek radi svoj posao.

Ministar treći, Mihael Zmajlović. U priči o opasnom otpadu koji možda putuje iz Srbije ovamo, a možda i ne, pozvanijeg sugovornika od njega zacijelo se nije moglo naći. I ovaj čovjek radi svoj posao. Ministar četvrti, Darko Lorencin. Premda \"očekuje isti broj gostiju\", bio je glavni akter napetog jadranskog priloga \"U čemu je bit turističke sezone\". Novinari su pitali, ministar se baš tamo zatekao, u čemu je problem? Ministar peti, Milanka Opačić. Ljuta je, ali energično arbitrira u mučnom slučaju deložacije starica u Novoj Kapeli. I ona samo radi svoj posao.

U nastavku Dnevnika pronašlo se minutaže i za preostale članove kabineta, poput potpredsjednika Branka Grčića, koji je isto govorio o nečemu. U dnevničku minutažu uvrstilo se i jednog dojučerašnjeg ministra, Nevena Mimicu, za svaki slučaj. Zahvaljujući uredničkom poučku Đurice Dropca doznajemo da hrvatski ministri imaju puno posla, zato što ga imaju, kao što imaju i svoju televiziju, jer ju imaju. Još da je poštenja, pa da se Dnevnik odjavio u trinaestoj minuti. Ugodnu večer, cijenjeni gledatelji. Ugodnu večer, cijenjeni Zorane.

MINUS

Novoj TV koja je u svoj program opet i opet uvrstila film \"Tango i Cash\". To što se za nešto novo i pametnije nema \"cash\" više ne može biti opravdanje.

PLUS

Od Damira Matkovića doznajemo da britanskom kraljevskom porodu više ne prisustvuje ministar policije (?!) Pa se poslije čude što je neki njihov Kiro prosvir\'o.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?