Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekali u redu

Colorado piše povijest: Svi stariji od 21 mogu kupiti 28 grama marihuane

colorado
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
01.01.2014.
u 22:43

Stanovnici američkih država Colorado i Washington na referendumu održanom s predsjedničkim izborima podržali su prijedlog legalizacije marihuane u rekreativne svrhe.

Američka savezna država Colorado ušla je u povijest kao prva koja je legalizirala prodaju marihuane za osobne potrebe. Prema novom zakonu, uvjeti za prodaju marihuane bit će gotov isti kao oni za prodaju alkohola.

Neće je moći kupiti nitko mlađi od 21 godine, a maksimalna količina jednokratne kupnje je 28 grama. Pušiti se može samo u privatnom prostoru.

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
07:16 02.01.2014.

normalno...stozeri tzv "demokrata I liberala (citaj anarhista)....dao bog da im se uskoro isto "isplati"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?