Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.10.2013. u 12:00

Nepoznato je ostalo samo tko je gostima ogulio pola tone krumpira. Možda domaćin koji je u tome stekao veliko iskustvo.

Petar Čobanković, bivši ministar poljoprivrede, trenutačno na odsluženju kazne u osječkoj pučkoj kuhinji, oženio je u Iloku sina Hrvoja. Za tu prigodu podigao je usred iločkih vinograda velebni šator milijunske vrijednosti opremljen velikom kuhinjom za 500 uzvanika čiji je najam stajao 24.000 eura. Jutarnji javlja da su kuhari došli iz Zagreba, goste je posluživalo 30 konobara u bijelim rukavicama, a svatove su zabavljala dva tamburaška orkestra. Nepoznato je ostalo samo tko je gostima ogulio pola tone krumpira. Možda domaćin koji je u tome stekao veliko iskustvo.

Treba li Hrvatskoj uopće 126 oklopnjaka Patria

Ante Kotromanović, ministar obrane, vjerojatno ne može odgovoriti na pitanje što je prava istina u aferi kupnje oklopnih vozila Patria jer je dogovorena prije njegova mandata, ali će uskoro morati odgovoriti na pitanje što učiniti s tim vozilima. Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Hrvatskoj vojsci uopće ne treba svih 126 oklopnjaka koji s opremanjem porezne obveznike koštaju 2,5 milijardi kuna. Hrvatska je nabavila više oklopnjaka i od mnogo bogatije i površinom deset puta veće Švedske. Za finska vozila nedostaju podsustavi naoružanja i opreme, nema dovoljno obučenih vozača i neke analize govore da je čak 60 vozila višak koji bi bilo najbolje prodati. Po mogućnosti bez neke nove afere.

Ministar zamolio da ga ne ispitujemo o rokovima

Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, zamolio je novinare da ga ne ispituju o – rokovima. Svi se nepotrebno opterećujemo rokovima, što je neozbiljno, zaključio je ministar. Bit će kad bude. Ako bude.

Kako se zabavljaju zagrebački liječnici i(li) laburisti

Željko Klisović, zagrebački neurokirurg, pohvalio se na Facebooku snimkama proslave 54. rođendana koju je organizirao u svojoj vili s bazenom. Raskalašena zabava uz turbofolk uključivala je dvije plesačice u donjem rublju od kojih je jedna završila slavljeniku u krilu. – Svi se tako zabavljaju ili bi htjeli – kaže za 24 sata Klisović, inače povjerenik Hrvatskih laburista – stranke rada za Zagreb (u ostavci). Kada kaže “svi”, misli li na liječnike ili na laburiste?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?