Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.11.2011. u 12:00

Možda je krajnje vrijeme da kandidati HNS-a 
deponiraju vozačke dozvole. Preventivno

Goran Habuš, još uvijek gradonačelnik Varaždina, nakon što je skinut s izborne liste zbog prometne nesreće koju je skrivio službenim automobilom možda se još pita u čemu je pogriješio. Vjerojatno je presudio alkohol koji u HNS-u ne toleriraju kod prometnih nesreća. Loša vožnja im ne smeta jer je na izbornoj listi ostao Danimir Kolman koji je u prosincu 2008. skrivio prometnu nesreću i potom napustio mjesto udesa. Možda je krajnje vrijeme da kandidati HNS-a 
deponiraju vozačke dozvole. Preventivno.

Peveci se izborili za plaće 
i otpremnine od Peveca
Zdravko i Višnja Pevec dobit će 800 tisuća kuna na ime zaostalih plaća i otpremnina od tvrtke Pevec u stečaju. Pitanje je koliko će od njih dobiti tvrtka koju su oštetili za silne milijuna kuna.

Petrina naplatio najam izbornom povjerenstvu
Stipe Petrina, načelnik Primoštena, prvi je siguran dobitnik na skorim parlamentarnim izborima. Čak i ako ne prođe izborni prag bit će na dobitku od najmanje pet tisuća kuna. Načelnik Petrina je iskoristio pravnu mogućnost da izbornom povjerenstvu naplati najamninu za korištenje prostora u općinskoj zgradi. Svi, a posebice državne službe, moraju platiti korištenje općinskog prostora, tumači svoj potez Petrina. Režije uključene.

Sanaderovi čuvari i vozači radili su po 
16 sati na dan
Ivo Sanader, bivši premijer, dok je bio na vlasti radio je po petnaest do šesnaest sati dnevno, pokazuju podaci iz MUP-a koje objavljuje Aktual. Proizlazi to iz broja prekovremenih sati koje su evidentirali policajci koji su radili na njegovom osiguranju. Davor Blažević, šef Sanaderovog osiguranja, u prosjeku je svaki dan radio 15 sati, ali u svibnju 2005. prijavio je čak 242 prekovremena sata što je punih 16 sati dnevno. Još bolju radnu statistiku imali su Sanaderovi vozači, ali oni su doista imali posla preko glave. Trebali su po nalogu Mirjane Sanader odlaziti na tržnicu, a po potrebi voziti i Sanaderovu punicu na frizuru.

Ključne riječi

Komentara 12

BA
banini
16:41 17.11.2011.

Slažem se, da se čelnicima HNS, ako je to potrebito, i oduzmu vozačke dozvole, ali morate se i Vi onda složiti s menom, da se čelnicima HDZ , treba doživotno oduzeti pravo potpisivanja svih ugovora i svih financijskih dokumenata RH.

Avatar Svećenik
Svećenik
21:16 17.11.2011.

Ovaj Edi je konj. pametan ko panj. Peveci su bili vlasnici svoje tvrtke, a tko ju je oštetio? Duga priča, koja njega sigurno ne zanima. Ni malo. Oni sigurno nisu. Nmovac im je dosudio Sud. No lijepo je posraćkati nečijiiji rad i muku kroz dvadeset godina u dva i pol retka. I za to dobiti plaću. Sreća je, ni njegovom preduzeću se dobro ne piše. Tko će onda biti kriv? peveci?

Avatar rahan
rahan
15:58 17.11.2011.

treba li spominjati onog hdz-ovca koji je usmrtio onu djevojčicu i pobjegao s mjesta nesreće poslije su ga stavili da se brine o sigurnosti u prometu kad se otkrilo, kao dao je ostavku ali gospodine novinaru ne sjećam se da ste o tome pisali ali ako ovaj ogrebe branik eto vama teme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?