Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMPANJA Otpočeo stranački sukob jumbo plakatima

Cecom protiv sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić na izborima

20.04.2009.
u 18:39

Nakon velikogoričkih pozdrava gradonačelniku, i zagrebačkih igara plakatom s WC-om od 12.000 Eura po kvadratu, i u Sisku je protekli vikend počela ona prljavija kampanja putem jumbo plakata.

100 % rasprodano
Na nekoliko lokacija u Sisku i okolici osvanuli su plakati s likom srpske folk pjevačice Svjetlane Ražnjatović - Cece i tekstom “Koncert u Novom Sadu - 100% rasprodano”.

Riječ je o aluziji na nikada do kraja razrješenju tvrdnju o posjetu županice Marine Lovrić Novom Sadu i tamošnjim sastankom s predstavnicima Udruge iseljenih Banijaca. Ceca je pogrdni nadimak kojim županicu Marinu Lovrić oslovljavaju na internetskim forumima, dok se tekst na plakatu osvrće i na službeni moto njene kampanje za županicu Sisačko-moslavačke županije koji glasi “100% najbolji izbor”.

- Nisam znala da HDZ organizira koncerte jer mislim da bi u tom slučaju trebali doregistrirati djelatnost. Žao mi je što nemaju nekakve vizije razvoja i projekte, nego se služe lakrdijama u predizbornoj kampanji. Ne znam tko je postavio te plakate no riječ je o HDZ-ovim zakupljenim pozicijama i njihova podmetanja samo potvrđuju onu staru “Tko laže, taj i krade, tko krada zna se.” - rekla je županica Marina Lovrić komentirajući postavljene plakate.

HDZ pustio Arkana
Dodala je i da je to samo očito nastavak suradnje između Hrvatske demokratske zajednice i obitelji Ražnjatović jer je HDZ početkom Domovinskog rata pustio iz pritvora Cecinog muža, Željka Ražnjatovića - Arkana, kad je bio uhićen na Banovini prilikom šverca oružja.

Predsjednik županijske organizacije HDZ-a Ivan Šantek negirao je da ta stranka stoji iza objave ovih plakata, no napomenuo je da mu se sviđa ovakva parodija, te da će HDZ ustupiti prostor zakupljenih pozicija plakata za eventualnu objavu sličnih sadržaja. Inače, Marina Lovrić, je danas počela s prikupljanjem potpisa za svoju kandidaturu. Danas joj je potporu, svojim potpisom dao i Davorko Vidović, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Siska.

Želite prijaviti greške?