Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.04.2011. u 12:00

Ljetovanje obitelji Širac platio je Grad, odnosno građani Novog koji nisu ni znali da su tako galantni.

Siniša Širac, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda, poveo je peteročlanu obitelj sredinom kolovoza 2009. na ljetovanje u luksuzni Novi Spa Hotels & Resorts u Novom Vinodolskom, javlja Jutarnji. Ljetovanje vrijedno nemalih 33.972,28 kuna ostalo bi svima u krasnom sjećanju da USKOK nije počeo češljati poslovanje spomenutog hotelskog resorta i Grada Novog Vinodolskog. Tako se ispostavilo da je ljetovanje obitelji Širac platio Grad, odnosno građani Novog koji nisu ni znali da su tako galantni.

Nova inicijativa

Cijenu benzina treba zamrznuti Ustavom

Zoran Milanović, šef SDP-a, na prijedlog da se zaštita branitelja uredi ustavnim zakonom kaže da „nije Ustav cijena benzina da se mijenja svaki ponedjeljak“. Dobra ideja – Ustavom zamrznuti cijenu benzina!

Uhitili invalida

Despotu popustila koncentracija i pamćenje

Ante Despot, bivši član uprave HEP-a, poznatiji kao zet Mladena Barišića, bivšeg šefa Carine i rizničara HDZ-a, koji je istražiteljima detaljno opisao način isisavanja novca iz državnih tvrtki preko marketinške agencije Fimi media, uhićen je po nalogu USKOK-a zbog sumnje da je primao proviziju od tvrtki s kojima je HEP poslovao.

Despot, za razliku od Barišića, ima zgodno opravdanje za svoje ponašanje. On je, prema pisanju Nacionala, u upravu HEP-a stigao u travnju 2004., i to samo nekoliko mjeseci pošto mu je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje dao rješenje prema kojem zbog invalidnosti ne smije biti raspoređen na poslove koji “zahtijevaju povećanu koncentraciju i pamćenje”. Despot je vjerojatno prečuo što su mu govorili o provizijama. Da ne smije ostavljati tragove.

Komentara 21

OB
-obrisani-
12:56 23.04.2011.

dali bu u zatvor nekad otišel i netko tko nije iz HDZ-a ?????

Avatar seneka
seneka
13:52 23.04.2011.

Još niko nikad od HDZ-a nije pravomočno osuđen,sve je to igrokaz,dok nama ostaje da tu mrzovoljno njamramo,a i mi bi da nam se da prilika....nješto zamračili..

VI
vidimškoj
19:39 24.04.2011.

zlatarx je napisao/la: ++++++ taj je Hrvat koliko sam ja Eskim................ On obavlja jedno od najtežih zanimanja u svitu.Prazni septičke jame pa mu je zato rječnik malo nakaradan i vulgaran. Oprosti mu,nije on kriv......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?