Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.05.2010. u 12:00

U stvarnosti, Bulićev HTZ uopće nema profil na Twitteru, a neuredno održavani profil na Facebooku ima manje od dvije i pol tisuće poklonika.

Niko Bulić, direktor Hrvatske turističke zajednice, izjavio je u četvrtak da su se u HTZ-u “počeli baviti socijalnim mrežama još prije tri godine”. Nakon te izjave socijalne mreže su se “počele baviti” Bulićem jer Facebooka i Twittera tada još praktično nije ni bilo. U stvarnosti, Bulićev HTZ uopće nema profil na Twitteru, a neuredno održavani profil na Facebooku ima manje od dvije i pol tisuće poklonika. Znamo li kolika sredstva Bulićeva HTZ troši na promociju Hrvatske, rezultat je žalostan.

Sreća bez granica

Selak uspio potrošiti sedam milijuna kuna

Franjo Selak, najsretniji čovjek na svijetu, preživio je pad aviona, autobusa u provaliju, željezničku i auto nesreću, ali ga je “dotukao” dobitak sedam milijuna kuna na lotu. Sve je potrošio.

Vrijeme picigina

Kerum zaposlio savjetnika za plaže

Željko Kerum smijenio je direktora Splitskih kupališta Denisa Sinovčića i na njegovo mjesto, bez javnog natječaja, postavio osobu od povjerenja, 28-godišnju Željanu Klein, koja je radila kao komercijalistica u “Kerumu”. Smijenjeni Sinovčić ocijenjen je kao “pristojan i razuman čovjek koji je situaciju prihvatio bez lažne patetike” pa je nagrađen mjestom savjetnika gradonačelnika za plaže. Sjajno radno mjesto, bez lažne patetike.

Novi cjenik u MORH-u

Gradnju doma na Turnju platit će s dvije po turu

Branko Vukelić, samozatajni ministar obrane i karlovačke infrastrukture, oglasio se u povodu slučaja bespravne gradnje Goršićeva doma u Turnju na račun MORH-a. Državnog tajnika Željka Goršića zbog cijelog niza propusta Vukelić bi kaznio “malo po guzici”, što i nije visoka cijena za takav građevinski zahvat. Nakon što je ministar objavio cjenik, možemo očekivati da i drugi mjesni odbori zatraže od HV-a da im na svoj račun bez građevinske dozvole sagradi društveni dom i vješto, kako to inženjerci HV-u znaju, objekt priključe na javne vodove. Umjesto novca i dozvola, dovoljno je da tajnik mjesnog odbora spusti hlače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?