Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAZDA 'GAZDA'

Bruce Springsteen razorio jedan brak?

09.04.2009.
u 13:39

Čini se da godine nisu nimalo usporile zavodničke sklonosti rokera iz New Jerseyja. "The Boss" je odavno sklon avanturama, zbog kojih se 1991. raspao njegov prvi brak s Julianne Phillips, nakon kojeg se oženio pjevačicom iz svojeg pratećeg benda Patti Scalfijom s kojom je već 17 godina u braku (troje djece).

No nedavno je poslovni čovjek iz New Jerseyja Arthur J. Kelly podnio zahtjev za razvod od supruge nakon 17 godina braka, navodeći kao razlog njezinu nevjeru, a u podnesku sudu navedeno je da je Ann Kelly "supruga varala s izvjesnim Bruceom Springsteenom, s prebivalištem u Rumsonu i Colts Necksu, a u raznim prigodama i na raznim lokacijama previše brojnim za pojedinačno navođenje."

Nije to prvi put da se spominje "šaranje" 59-godišnjeg rokera; 2006. mu je brak bio u ozbiljnoj krizi zbog glasina da je u vezi s jednom ženom koja je ostala udovica 11. rujna 2001., a koju je upoznao na nekoj dobrotvornoj priredbi. No ovo je prvi put da je službeno optužen za tako nešto u sudskim papirima. Kellyjev odvjetnik je rekao da "u tužbi sve lijepo piše", a iz tabora Brucea Springsteena zasad nije stigao nikakv komentar.

Želite prijaviti greške?