Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
300 do ljetne stanke

Županjska tvornica u ovoj će godini proizvesti 365 kombajna

kombajn
Goran Ferbezar/PIXSELL
02.09.2013.
u 13:13

Tehnički direktor Damir Kobaš podsjeća kako su prije kolektivnog godišnjeg odmora, radili u tri smjene kako bi zadovoljili sve naručitelje, a početkom godine su zbog povećanja obima posla, zaposlili više od sto sezonaca.

Županjska tvornica kombajna, Same Deutz Fahr Žetelice koja posluje u sklopu talijanskog koncerna SDF, svjetski poznatog proizvođača težih strojeva za poljoprivredu, drugog dana rujna započela je rad nakon kolektivnog godišnjeg odmora i planira do kraja godine napraviti 65 kombajna pa će ih, uz onih 300 napravljenih do ljetne stanke, ove godine biti točno 365 - svaki dan jedan kombajn izlazi iz hale županjskog proizvođača kombajna koji gotovo sve izveze i to poznatom kupcu.

Tehnički direktor Damir Kobaš podsjeća kako su prije kolektivnog godišnjeg odmora, radili u tri smjene kako bi zadovoljili sve naručitelje, a početkom godine su zbog povećanja obima posla, zaposlili više od sto sezonaca. Njima je u srpnju istekao ugovor, ali su u nastavku ovogodišnje sezone, primili 20-tak sezonaca, uglavnom kvalificiranih zavarivača. Kobaš kaže da će u 2014. povećati proizvodnju barem za 10 posto u odnosu na ovu, sudeći prema narudžbama koje bi naručitelji ovih dana trebali potvrditi.

Zbog toga najavljuje da će angažirati veći broj sezonaca već u siječnju i oni će raditi do srpnja i početka žetve jer to je glavna sezona županjskog Same Deutz Fahr Žetelice.

>>Županjski kombajni ipak će žeti rusku pšenicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije