Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKORAK

Žgombin Uniline dogodine ulazi i u hotelski biznis

boris žgomba
Foto: Žarko Bašić/PD/PIXSELL
08.05.2015.
u 12:08

Uniline zasad ne planira ulaziti u vlasničke odnose u hotelskim objektima, no takva mogućnost u budućnosti nije isključena

Pulska turistička agencija Uniline proširuje poslovanje i osniva novu tvrtku koja će se od iduće godine baviti hotelskim menadžmentom, a u idućih nekoliko tjedana će biti poznat i hotelski brend pod kojim će poslovati Unilineovi objekti, najavio je vlasnik Unilinea Boris Žgomba. Ističe kako Uniline zasad ne planira ulaziti u vlasničke odnose u tim objektima, no takva mogućnost u budućnosti nije isključena.

Ovim potezom zatvaramo krug u smislu pružanja usluge našim gostima kojima smo dosad prodavali aranžmane, a u mnogim slučajevima nismo imali kontrolu nad kvalitetom usluga smještaja na terenu. Počet ćemo s manjim objektima, pansionima te malim i obiteljskim hotelima kojima ćemo ponuditi ponajprije naše usluge prodaje i marketinga te potom i cjelokupnog vođenja poslovanja otkrio je Žgomba dodajući da zasad ne planiraju ulaziti u vlasništvo, već tek u "najam" turističkih objekata.

>> Boris Žgomba: Čeka nas mirna sezona, bez stresa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije