Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuži državu

Zdravko Pevec traži 550 milijuna kuna odštete od države

pevec suđenje (1)
Damir Špehar/PIXSELL
14.03.2012.
u 10:18

Tužba je podnesena prošli mjesec, a prvo je ročište 11. travnja na Općinskom sudu u Bjelovaru

Zdravko Pevec, bivši vlasnik Peveca, nakon što je 12. ožujka kompanija izašla iz stečaja, tuži državu za naknadu štete po osnovi dobiti tvrtke i ulaganja njegove obitelji koja im nisu pripala iz stečajne mase, prenosi Poslovni dnevnik.

Tužba je podnesena prošli mjesec, a prvo je ročište 11. travnja na Općinskom sudu u Bjelovaru. Ukupna odšteta koju Pevec potražuje jest 550 milijuna kuna.

Više pročitajte u izvornom članku.

Komentara 29

PI
prava istina
11:37 14.03.2012.

Bravo, i to treba država tražiti da im vrate radnici koji su pokvareno uništili Pevčeve. Tako treba. No, jedino je problem da će se to teško ostvariti jer teško da neće sudac pogodovati \"ruci koja ga hrani\". U ovoj banana-državi nema prava ni pravde, to cijeli svijet zna.

KO
korisnik2
11:47 14.03.2012.

jao, pola milijarde kuna? pa covjek ce upropastiti Plan 21. tko ce te novce nastampati? pa to je pola proracuna za ministra fudbala, zeljka zaca jovanovica. dakle, na vama je gradani da donesete odluku. hocete li da vasa djeca u skoli uce kako je negiranje holokausta nesto lose i kontraprudktivno, ili hocete opet kupovati bijelu i crnu tehniku u nekom novom pevecu? javite na facebook stranicu vlade republike hrvatske: zinka bardic vas nestrpljivo ocekuje. imperator je trenutno na sluzbenom putu...

DU
Deleted user
11:07 14.03.2012.

Bravo! Tak treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije