Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPITALI SMO

Zašto nestaju bankomati u Hrvatskoj: Nisu isplativi, banke ukidaju pola mreže?

07.10.2021.
u 14:46

Investicije u mrežu nisu uvjetovane uvođenjem eura, već novim zakonom koji traži ugradnju sustava elektrokemijske zaštite u bankomate, smatra Hrvatska udruga banaka

Ključne riječi

Komentara 22

PE
Pears
15:02 07.10.2021.

Ukidanje gotovine,jedan jedini razlog.

Avatar Bongozg
Bongozg
15:20 07.10.2021.

Rjesenje je uvesti virtualne banke, pa nek se ove tradicionalne tuku za trziste, a ne da izvoljevaju sa ovakvim stvarima

LI
lipa75
15:43 07.10.2021.

Banke drže državu za onu stvar, a ona im tolerira lihvarenje hrvatskih građana i gospodarstva. Banke u Hrvatskoj imaju ogromnu dobit koju uz minimalni porez iznose iz države. Po ovom pitanju smo moderna kolonija. A naš guverner se opravdava u svezi prešutnih minusa i najnovijeg kriminala u HPB. A to su samo najnoviji slučajevi. Ne znam samo zašto onda postoji HNB. Uz to što je najčešće odsutan, ne želim biti prost i napisati čime se naš guverner najčešće bavi (što svi iz njegove okoline znaju). Pod hitno ga treba smijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?