Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završen natječaj

Za mjesto smijenjene Meri Matešić natječe se pet kandidata

Meri Matešić Damir Kajin
Damir Špehar/PIXSELL
19.05.2014.
u 13:37

Glavni ured HTZ-a je bez direktora već dva mjeseca, a Povjerenstvu trebaju još dva tjedna da izaberu novog direktora

Za mjesto direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice stiglo je šest prijava od čega pet valjanih. Što je šesti kandidat propustio poslati i koji uvjet nije zadovoljio iz Povjerenstva za evaluaciju pristiglih natječajnih prijava, koje se danas sastalo, ne pojašnjavaju. U priopćenju iz HTZ-a se samo kaže kako će Povjerenstvo sada razmatrati prijedloge godišnjeg programa rada, koji su potencijalni kandidati trebali poslati, te da će ih onda zvati na intervjue. Procedura izbora trebala bi biti okončana tijekom iduća dva tjedna.

Inače, o nasljedniku smijenjene Meri Matešić odlučuje Povjerenstvo kojem je na čelu zamjenik ministra turizma Ratomir Ivičić, a članovi su Davor Ižaković, pomoćnik ministra, te predstavnik hotelijerske branše Kristian Šustar, Ante Mihić iz Ceha ugostitelja i predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija Boris Žgomba. Bivša direktorica taj je posao, nakon odlaska dugogodišnjeg čelnika HTZ-a Nike Bulića, obnašala tek nešto dulje od godinu dana.

Natječaj je bio otvoren mjesec dana, od 10. travnja do 10. svibnja, a Glavni ured HTZ-a je bez čelnog od smijene M. Matešić, nešto više od mjeseca.

>> Meri Matešić loše radila ili nije udovoljavala moćnicima?

Ključne riječi

Komentara 1

FC
fcod
09:18 21.05.2014.

Natječe ih se petorica, a od samog raspisivanja natječaja i ptičice na grani znaju da će biti Šoljanica. Pošteno! 21 x pošteno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije