Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komunikacije

Weekend Media Festival u Rovinj dovodi više od 110 predavača

'ricov_PXL_unu_100512'
''
02.09.2010.
u 15:10

Pierluigi Collina, Pete Radovich, Andrew Keen te Jon Williams najpoznatiji su sudionici trećega komunikacijskog festivala, a tu je i cijeli niz imena iz hrvatske medijske i komunikacijske scene.

Najveći regionalni festival komunikacijske industrije – Weekend Media Festival, koji se od 23. do 25. rujna održava u Rovinju, ove će godine ugostiti više od 110 predavača. Nogometni sudac Pierluigi Collina, američki sportski producent hrvatskih korijena Pete Radovich te jedan od najutjecajnijih svjetskih mislilaca 21. stoljeća Andrew Keen najpoznatija su imena koja će sudjelovati u raspravama u Rovinju. Ove će se godine dvadeset predavanja i panel-diskusija, dvije radionice pod nazivom "Budućnost medija i mediji budućnosti" te "Jasno i glasno", prezentacije i promocije odvijati u tri dvorane dva dana, za razliku od prve dvije godine kada je program trajao tri dana.

– U Rovinju ćemo ugostiti 50 posto više predavača i penalista, a bilježimo i sve veći odziv sudionika iz regije, ponajviše Srbije – rekao je  direktor Weekend Media Festivala Tomo Ricov. Direktorica programa Mia Pećina među ostalim je poznatijim imenima izdvojila i Jona Williamsa iz britanskog Gray EMEA-e i člana žirija ovogodišnjeg Cannes Lions International Advertising festivala, a tu su i brojna imena hrvatske medijske i komunikacijske scene.

U prve dvije godine održavanja Weekend Media Festival okupio je više od pet tisuća sudionika iz svih susjednih zemalja.

Komentara 1

KU
kursor
13:25 03.09.2010.

Kakvo krasno hrvatsko ime!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije