Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARIJERE

Vorih upravlja City centrom

man-karijere.jpg
import
22.05.2006.
u 12:23

Damir Jandrašek, dosadašnji direktor Raiffeisen nekretnina i financijskog savjetovanja, imenovan je u Upravu Raiffeisen Investa.

Donedavni menadžer za regiju središnje i istočne Europe te član Uprave GfK Hrvatska Dinko Svetopetrić imenovan je direktorom odjela za razvoj sindiciranih istraživanja u londonskom GfK HealthCare Globalu. Luce Baća nova je direktorica prodaje i marketinga Hotela Dubrovnik Palace, a isti je posao dosad radila u dubrovačkom Hotelu Hilton Imperial.

Direktorom marketinga tvrtke Carlsberg Croatia imenovan je Danac S?ren Flensborg, koji je dosad vodio marketing u švedskom Carlsbergu. Jelena Iva Nikolić nova je voditeljica odnosa s javnošću Generalturista. Generalni direktor Gradskog centra upravljanja, tvrtke koja će upravljati City Centrom, postao je Sven Vorih, dosad izvršni direktor Gastro Grupe. Zamjenicom predsjednika Odbora za pravna pitanja i zakonodavstvo Udruženja osiguravatelja HGK imenovana je Kitica Mioč, izvršna direktorica Croatia Lloyda.

Na međunarodnoj konferenciji Mmd konzaltinga nagrađen je hrvatski tim; nagradu "Martin Siska" za najistaknutiji osobni razvoj i ostvarenja osvojila je Nataša Trslić-Štambak, izvršna menadžerica Mmd-a Hrvatske, a priznanje za izvrsnost u poslovanju s klijentima primila je voditeljica tima Ana Kljaić.


Dobitnik: Ivica Todorić

Agrokoru je lani dobro išlo. Konzum je utržio tri puta veću dobit nego prethodne godine, 129,4 milijuna kuna, a ni ostale članice grupe nisu ostale kratkih rukava. Ledova dobit rasla je 126 posto, na 34,5 milijuna kuna, a nešto je manje rasla Jamnica 7,1 posto, na 41,9 milijuna kuna. No, bez obzira na relativno skromno povećanje dobiti prilično su povećali izvoz: sa 50,7 na 96,87 milijuna kuna.


Gubitnik: Ivan Mišetić

Sa 38,3 milijuna kuna dobiti u 2004. godini Croatia Airlines pao je lani 21,7 milijuna kuna. Dok ostalim prijevoznicima profiti i popunjenost rastu, Mišetić loše poslovanje pravda skupljim gorivom, kašnjenjem letova i konkurencijom. Tvrtka je lani dobila i 45 milijuna kuna državne potpore za otplatu kupljenih zrakoplova.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije