Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ SEZONE

Više od 200 hotela čeka upute stožera za slavlje: Slovenci, Nijemci i Austrijanci dolaze na Jadran za blagdane

Grgo Jelavic/PIXSELL
15.12.2021.
u 11:52

Najveće turističke kompanije božićne i novogodišnje blagdane dočekat će s dvjesto otvorenih hotela, što je više od petine ukupnog broja i desetak više nego lani. Uz domaće goste mahom se očekuje Slovence, Austrijance i Nijemce, a da bi sve proteklo kako su planirali, u hotelima s nestrpljenjem očekuju mjere Stožera budući da bi, prema dosadašnjima, restorane morali zatvoriti kad otkuca ponoć.

Komentara 3

WA
WAS
12:34 15.12.2021.

nitko ne dolazi na jadran.....Hrvatska je i dalje visokorizicno podrucje...svi koji se vracaju nazad u Njemacku...idu u 14 dana u karantenu ......vrijeme u karanteni nije placeno !!!

Avatar Virus.1984
Virus.1984
14:10 15.12.2021.

Nema više smrtonosnog virusa. Eto nama gostiju 🤡

TE
TexWiller
14:07 15.12.2021.

Nadao sam se da će stožer donijeti još neke mudre odluke u profinjenom nizu dosadašnjih - da se proglasi još jedna pobjeda nad koronom i kako u RH nema korone niti testiranja u sljedećih 15 dana, tako da svi strancii mogu slobodno doći proslaviti kod nas. A onda tamo iza 1.1., 2.1. kad se stranci pređu GP Breganu, nas domaće opet sve pozatvaraju, zatvore trgovačke centre (jer će se PDV sad u prosincu preliti u državnu kasu), i onda da opet krenu dramatični novinski naslovi s kapacitetima, rapidnim rastom brojeva, vojnim šatorima koji više ne stanu pred KBC Dubrava nego se šire i po ZOO-u, itd.itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?