Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širenje ponude

Vip novi konkurent na fiksnom tržištu!

\'za poslovni 16.01.08. mladen pejkovic...vip net..predsjednik uprave snimio:davor visnjic\'
Davor Višnjić/PIXSELL
02.11.2011.
u 18:42

Vipnet nudi korisnicima i fiksnu liniju pod svojim brendom iako mu tehnološki u tome pomaže upravo kupnja B.neta, ali i, kako je rečeno, regulatorni okvir, smatra Pejković

Vipnet je konačno odlučio ući na tržište fiksne telefonije i za privatne korisnike. Naravno, to im uvelike omogućava kupnja B.neta, telekomunikacijskog operatora. Vipnet će fiksnu telefoniju, najavio je predsjednik uprave Mladen Pejković, nuditi pod svojim brendom, a procedura će, kaže, biti iznimno jednostavna, te Vipnet postaje sada "punokrvni" pružatelj usluga.

A ovaj potez i investiciju omogućilo im je, ustvrdio je, upravo "oslobođenje" od plaćanja kriznog poreza državi. Novi konkurent na polju fiksne telefonije bit će zdrava i živa konkurencija, smatra Pejković, koji je usto pohvalio regulatorni okvir koji im je to omogućio. B. net će ostati zasebna tvrtka i dalje će zasebno prodavati svoje usluge. Vipnet ima, kazao je Pejković, vrlo ambiciozne planove kad je riječ o fiksnoj telefoniji.

A što doista nude, objasnio je Mario Cvitković, član uprave.

Vipnet u svoju ponudu uvodi fiksnu telefoniju i ADSL, prednost usluge su jednostavnost i neograničene besplatne minute poziva prema svim fiksnim mrežama i prema Vip mobilnoj mreži u bilo koje doba dana u tarifi Fiksna bez limita. Mjesečna naknada tarife Fiksna bez limita iznosi 99 kuna, a korisnici koji aktiviraju uslugu do 1. veljače 2012. godine prvih 6 mjeseci plaćat će mjesečnu naknadu od samo 75 kuna. Također, u ponudi je i tarifa Fiksna s mjesečnom naknadom od 73,80 kuna.

Ova ponuda fiksne telefonije na tržištu dostupna je zasebno ili unutar Vip duo paketa koji uključuje fiksnu telefoniju i ADSL. Kod ADSL-a korisnik odabire određenu brzinu prijenosa podataka u kombinaciji s paketima podatkovnog prometa. U ponudi su Start s uključenih 1GB prometa, Plus s uključenih 15 GB prometa i Flat koji osigurava neograničeni promet.

Odabirom Vip duo paketa korisnik plaća samo jedan račun, a dobiva kombinaciju fiksne telefonije i interneta sukladno vlastitim potrebama po cijeni od 152,80 kuna. Ako je korisnik ujedno i pretplatnik Vip mobilne mreže, može zatražiti da mu troškovi mobilnih usluga budu iskazani na istom računu. – Želimo korisniku ponuditi jednostavnost i transparentnost uz najbolju uslugu i kvalitetu. Jedini na tržištu nudimo neograničene besplatne minute razgovora i prema svim fiksnim mrežama, ali i prema Vip mobilnoj mreži te jedan račun za sve usluge i jedinstvenu cijenu poziva u bilo koje doba dana – izjavio je Mario Cvitković, član uprave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije