Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anketa

Većina korisnika 'fejsa' ne kupuje proizvode koji se tamo reklamiraju

Facebook
AFP/PIXSELL
05.06.2012.
u 18:15

Prema istraživanju, 34 posto korisnika Facebooka provodi manje vremena na toj društvenoj mreži nego prije šest mjeseci

Četiri od pet Facebook korisnika nikada nije kupilo proizvode koji se reklamiraju na toj društvenoj mreži, pokazuje anketa koju je proveo Reuters. Anketa je, između ostaloga, pokazala kako 34 posto korisnika provodi manje vremena na Facebooku nego prije šest mjeseci, dok se njih 20 posto izjasnilo da na toj društvenoj mreži provodi više vremena.

Istraživanje je pokazalo kako su se brige investitora o Facebooku kao "proizvođaču" novca ostvarile s obzirom na to da je cijena dionica pala za 29 posto od inicijalne javne ponude te se vrijednost društvene mreže smanjila za 30 milijardi dolara.

Oko 44 posto ispitanika smatra kako je upravo to utjecalo na popularnost Facebooka. Od 1032 ispitana Amerikanca, 21 posto reklo je da nema profil na fejsu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije