Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilježimo rast

Vecernji.hr na uzlaznoj putanji: Zauzeo 6. mjesto po čitanosti web-stranica!

Portal Vecernji.hr
Foto: Vecernji.hr
17.02.2014.
u 16:52

Rezultati istraživanja GemiusAudience pokazali su povećanje čitanosti našeg portala od čak 9% u odnosu na prosinac

Tijekom siječnja 2014. vecernji.hr je posjetio 862.791 jedinstveni posjetitelj i tako je portal zauzeo šesto mjesto na hrvatskom webu, prestigavši dnevnik.hr.

Riječ je o rezultatu istraživanja GemiusAudience kojim se mjeri posjećenost gotovo stotinu hrvatskih web-stranica.  
Ovaj je uspjeh rezultat nedavnog redizajna našeg portala na kojem smo radili čitavu prošlu godinu. Uz veću preglednost, responsive tehnologiju i bogat, aktualni sadržaj, danas vecernji.hr svojim čitateljima svakodnevno donosi i brojne savjete stručnjaka, kolumne i blogove utjecajnih autora, aktivan politički forum i još mnogo toga. Vecernji.hr također je mjesto na kojem možete podijeliti vijesti s nama, uključiti se u naše inicijative za bolje sutra, ali i opustiti uz teme iz svakodnevnog života u našoj rubrici Lifestyle.

Svakom našem čitatelju zahvaljujemo na vjernosti i povjerenju, a novima želimo dobrodošlicu na portal!

I ostali portali iz Styrijine digitalne grupacije ovaj su mjesec ostvarili odlične rezultate. Uz 24sata.hr, koji i dalje drži vodeću poziciju po čitanosti, izdvajamo naš poslovni.hr koji je s više od 315.000 čitatelja čitaniji od nekih news portala te portal zdravakrava.hr koji u siječnju bilježi porast čitanosti od čak 38% s gotovo 240.000 čitatelja!

Istraživanje GemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web-stranica. U istraživanju sudjeluje oko 100 hrvatskih stranica. Istraživanje GemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web-stranica usporedivi su i javno dostupni na web-adresi: http://www.audience.com.hr/.

Ključne riječi

Komentara 26

EK
Epimen_kapsule
20:35 17.02.2014.

administrator koji oko 18.30 preuzima duznost/smjenu je poznat po tome sto brzo puca ban za nista i da vrsi cenzuru i ne dopusta komentare. ali istovremeno tolerira cetnicke provokacije. to sam vec duze vrijeme primjetio

Avatar noemy-no
noemy-no
18:07 17.02.2014.

Jos kad ne bi banirali za svaku kvacicu, veliko slovo... Poludim kad vidim obavjest - prekrsili ste pravilo velikog slova, suspenzija 2 dana. Onda odem na Jutarnji iz dishpeta.

ME
Meter
17:14 17.02.2014.

Cjelovita informacija, primjerice o tome koji su portali na prvih pet mjesta, još bi više povećala vašu čitanost. Ili ne bi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije