Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Upišite RRiF studij, dobivate sva studentska prava

RRIF
PR
Autor
PR članak
28.01.2013.
u 10:16

Upisom na studij redoviti studenti dobivaju sva studentska prava, ali i mogućnost korištenja RRiF-ovih stipendija od prve godine studija

RRiF Visoka škola za financijski menadžment jedna je od rijetkih visokih škola koja provodi trogodišnji stručni studij usmjeren ka  obrazovanju stručnjaka s područja računovodstva i poreza.

Stručni studij u trajanju od tri akademske godine (180 ETCS bodova) provodi se po načelima Bolonjskog procesa, a završetkom studija stječe se stručni naziv stručni/a prvostupnik/ca ekonomije.

Studij se izvodi kao redoviti i izvanredni.

U uvjetima visoke nezaposlenosti računovodstvena struka još je uvijek ona koja relativno brzo pronalazi zaposlenje što je prednost prvostupnika RRiF Visoke škole. Potrebu za ovakvim kadrovima imaju  ne samo velike korporacije, banke, osiguravajuća društva već i brojni mali i srednji poduzetnici te ustanove.

Tijekom studija studenti stječu znanja, vještine i kompetencije koje ih pripremaju za rad kao glavni čimbenik napretka pojedinaca, ali i cjelokupnog gospodarstva. Budući poslodavci ne moraju trošiti dodatno vrijeme i financijska sredstva kako bi studenti znanja stečena na RRiF Visokoj školi primijenili u praksi jer na RRiF Visokoj školi stječu se uz teoretska i praktična znanja.

Upisom na studij redoviti studenti dobivaju sva studentska prava, ali i mogućnost korištenja RRiF-ovih stipendija od prve godine studija.

Najboljem studentu omogućeno je dobivanje Dekanove nagrade i cjelokupne plaćene školarine za treću godinu studija.

Studenti su u mogućnosti sudjelovati i u programu studentske razmjene te studirati na inozemnom visokom učilištu – partneru RRiF Visoke škole.

Više informacija o studiju i upisnim rokovima na www.visoka-skola-rrif.hr

Želite prijaviti greške?