Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Šket, stečajni upravitelj Peveca Bjelovar, optimističan je

U veljači otvaranje Pevecovih centara u Zadru i Bjelovaru?

pevec
Nino Strmotić/PIXSELL
19.01.2010.
u 20:00

To znači da bi se na posao vratilo 60 radnika, a nakon što se sklope i ugovori s radnicima u računovodstvu, pravnoj i čuvarskoj službi te u hotelu Picok, koji uredno radi, ukupno će ih biti zaposleno 150. Za centre pod tvrtkom Pevec Zagreb još se ne zna tko će biti novi stečajni upravitelj.

Čim se steknu uvjeti i ostvare svi kontakti s dobavljačima, znat ćemo koji će se centar otvoriti. Za sada su u planu Pevecovi centri u Bjelovaru i Zadru za koje bi se uvjeti mogli steći u veljači, prije nego što istekne otkazni rok radnicima – kazao je jučer Darko Šket, stečajni upravitelj Peveca Bjelovar.

To znači da bi se na posao vratilo 60 radnika, a nakon što se sklope i ugovori s radnicima u računovodstvu, pravnoj i čuvarskoj službi te u hotelu Picok, koji uredno radi, ukupno će ih biti zaposleno 150.

Šket najavljuje da će Pevecovi radnici u travnju iz Agencije za osiguranje radničkih potraživanja u slučaju stečaja poslodavca dobiti tri minimalca i 50 posto otpremnine, koja će im se isplatiti najkasnije mjesec dana nakon izvještajno-ispitnog ročišta 9. ožujka.

Još se ne zna tko će biti novi stečajni upravitelj Peveca Zagreb, za koji je stečajni spis također dostavljen Trgovačkom sudu u Bjelovaru.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dragovoljac91
dragovoljac91
23:16 19.01.2010.

Barem će neki ljudi imati posao i moći će zarađivati za goli život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije