Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U samo 10 minuta do predodobrenja za nenamjenski kredit

RBA
Foto: RBA
1/2
PR
Autor
PR članak
03.10.2014.
u 13:15

Iako dobivanje kredita općenito izaziva asocijacije na spor i zahtjevan proces koju uključuje čekanje i neizvjesnost, za RBA nenamjenski kredit to ne vrijedi. Naime, RBA nudi predodobrenje kredita u roku od samo 10 minuta.

U slučaju kada ne raspolažemo gotovinom, potrebno je posegnuti za alternativnim rješenjem za financiranje osobnih potreba. Za razliku od drugih vrsta kredita, korisnik nenamjenskoga kredita može sredstva upotrijebiti za financiranje potreba koje sam odredi.

U situacijama kada vam je u potrebna gotovina za financiranje osobnih potreba, na raspolaganju su vam RBA nenamjenski krediti, s jednostavnom procedurom odobravanja i predodobrenjem za samo 10 minuta.

Iako dobivanje kredita općenito izaziva asocijacije na spor i zahtjevan proces koji uključuje čekanje i neizvjesnost, za RBA nenamjenski kredit to ne vrijedi. Predodobrenje se temelji na podacima koje klijent iznese u prodajnom razgovoru s bankarom koji traje 10 minuta i za koji nije potrebna dokumentacija. Potrebna se dokumentacija podnosi naknadno kako bi se njome potkrijepile informacije iz prodajnoga razgovora, slijedom čega će klijentu biti odobren upravo onakav kredit kakav mu je bio ponuđen u razgovoru.

RBA nenamjenski krediti dostupni su u iznosu do 25.000,00 eura odnosno do 200.000,00 kuna, na rok otplate do 10 godina s tim da korisnik kredita može izabrati fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu, ovisno o tome što smatra najprihvatljivijom opcijom. Sve informacije dostupne su na web stranicama www.rba.hr, a odlaskom u bilo koju RBA poslovnicu, već nakon 10 minuta imat ćete povratnu informaciju o mogućnosti dobivanja nenamjenskoga kredita.

Ključne riječi
RBA

Želite prijaviti greške?