Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVOTJEDNA PONUDA

U potrazi ste za poslom? Zaposlenike traže Hervis, Arena, Pepco Croatia...

Posao - ilustracija
Pixabay
29.03.2022.
u 15:12

Pogledajte ovotjednu ponudu poslova koji se nude na tržištu rada

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Traži se osoba s 5 godina radnog iskustvana voditeljskim poslovima računovodstva i financija. Prijave se zaprimaju do 22.04.2022. putem brze prijave.

Hervis d.o.o. traži Servisera / Prodavača (m/ž) u Poreču. Rok za prijavu je 05.04.2022. Traži se sportski entuzijast ili aktivni sportaš koji uživa u svestranom tehničkom radu. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Tenderi d.o.o. zapošljava Prodajnog savjetnika za poslovne korisnike (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, stalni radni odnos i edukaciju. Možete se prijaviti do 04.04.2022. putem brze prijave.

Salumeria Mangia traži Prodavača (m/ž) u Zagrebu. Prijave traju do 05.04.2022. Posao uključuje rad s hranom, slaganje sendviča i kuhanje fine talijanske kave. Prijavite se ovdje.

Leder & Schuh d.o.o. / HUMANIC zapošljava Voditelja poslovnice (m/ž). Mjesto rada je Mall of Split, Split. Rok za prijavu je 05.04.2022. Poslodavac nudi stabilna primanja i dodatak za prijevoz, bonuse za ostvarene prodajne ciljeve i popuste za zaposlenike te brojne druge pogodnosti. Prijavite se putem brze prijave.

Mondopharm t.o. zapošljava Magistra farmacije / Farmaceutskog tehničara (m/ž). Rok za prijavu je 05.04.2022. Za posao je potrebno 2 godine radnog iskustva. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava Specijalistu za ugovore o zakupu (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi redovita primanja, dodatak za prijevoz, popust za zaposlenike te priliku za razvoj i napredovanje. Prijaviti se možete do 12.04.2022. putem brze prijave.

Zimmermann Dental zapošljava Doktora dentalne medicine (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi primanje u stalni radni odnos. Prijave se zaprimaju do 04.04.2022. putem brze prijave.

Modus Studio d.o.o. traži Voditelja poslovanja prodaje softvera (m/ž) u Zagrebu i Splitu. Od kandidata se traći iskustvou radu s klijentima i IT području, dok je poznavanje prodajnog sektora prednost. Prijave traju do 26.04.2022. Prijavite se ovdje.

Konfekt d.o.o. / Slastičarnica Orijent zapošljava Slastičara (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 04.04.2022. Posao uključuje izradu krema i biskvita te izradu dekoracija torti. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Za.dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije